luni, 20 ianuarie 2020

GACKTIONARY - Capitolul 92 (GACKTism)


92.僕が歌えばどんなものでも僕の歌になる。
どんな方法でやろうが僕の音楽を作れるって信じてる。
僕は僕でしかない。
Dacă o pot cânta, nu contează ce este, va deveni melodia mea
Cred că îmi pot crea propria muzică indiferent de cum o fac.
Pot fi doar eu.

Când se creează melodii, sunt momente când membrii din trupă ar spune ceva de genul ”Asta sună ca o frază de trend, ce spui să o scoatem?”. În acele momente, voi răspunde cu asta. ”Dacă devine o melodie care nu este a mea prin simpla compunere a unei fraze de trend, atunci nu ar trebui nici măcar să fiu vocalist încă de la început!”
Nu mă prăbușesc așa de ușor. Ideea este că orice melodie pe care o cânt se va transforma în melodia mea. Asta este diferența dintre un profesionalist și un amator.
Într-adevăr, melodia în sine este importantă, dar cântărețul care o exprimă este și mai important. Indiferent de cât de bun ești când cânți la karaoke, pur și simplu ești doar bun la a cânta.
Un cântăreț care cântă pe scenă este cineva care poate face orice melodie a sa și în același timp să o ofere ca propriul lor mesaj. Asta este ceea ce înseamnă cu adevărat să fi un cântăreț. Aceasta este diferența dintre o persoană care urcă pe scenă și o persoană care este bună doar la karaoke.
Pe de altă parte, dacă noi, cântăreții buni, mergem la karaoke, vom putea să le facem pe fetele care ascultă pe margine să se simtă atât de impresionate că vor plânge. Desigur, putem face asta indiferent de ce melodie este, chiar și Enka. Vom putea să o oferim în mod corespunzător ca mesaj. De asemenea vom putea să-i facem și pe cei în vârstă să plângă. Aceasta este diferența evidentă între un profesionalist și un amator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!