joi, 9 ianuarie 2020

GACKTIONARY - Capitolul 84 (GACKTism)


84.僕はどんなつらいことがあっても
絶対めげないし、苦とも思わない。
のちのち、笑い話になることを
確信しているから。
Nu contează cât de greu devine, nu voi fi niciodată descurajat,
Și nu mă voi gândi nici ca fiind o suferință.
Asta este deoarece sunt convins că în viitorul apropiat,
se va transforma într-o poveste amuzantă.

Toate suferințele se for transforma în cunoștințe. Întotdeauna cred că, indiferent de ce se întâmplă, atât timp cât te poți recupera, este în ordine.
Acțiunile care consumă extrem de mult timp și sunt greu de îndeplinit nu vor fi o pierdere de timp atât timp cât devin cunoștințe pentru tine în viitor.
Practic, este pauza perfectă chiar și pentru tine. Dar, fie că poți lua aceste plusuri cu tine sau nu va depinde de abilitatea ta de a acționa ca urmare la acest lucru. Totul depinde de tine. Dacă ești capabil de asta, atunci indiferent de cât de dureroase sau dificile devin lucrurile, întotdeauna va fi un plus pentru tine. Cu siguranță va deveni hrană pentru tine. Când vrei să creezi ceva, poate deveni subiect pentru tine, sau poate deveni o idee pentru tine când vrei să mergi mai departe din acel punct. Poate deveni chiar și călăuza ta. Doar părțile dureroase vor rămâne în urmă.
De exemplu, dacă momentele grele au loc înaintea celor care înțeleg astea, ei vor putea vizualiza că acestea vor deveni povești amuzante 5 ani mai târziu, și se vor putea descurca.
Încă sunt o mulțime de povești amuzante despre momentele grele pe care le-am avut pe care încă nu le-am împărtășit. (râde)
De exemplu, dacă ar fi să vorbim despre bani, suma de bani care mi s-a furat sau am fost înșelat cu probabil că ajunge la...miliarde de yeni. Dacă vorbim de sumă, încă este așa și așa. Dar fie că voi striga ”Ah~~~!” și să plâng pentru asta, nici nu mă gândesc. Ei bine, mă voi gândi la ea doar ca la o taxă de studiu foarte scumpă.
Cu siguranță voi putea să-i iau înapoi. De aceea nu mă simt răvășit deloc, și cred că asta chiar au devenit cunoștințe pentru mine. Când vor mai trece alți 5 până la 10 ani, voi putea să vorbesc cu ușurință despre asta cu toată lumea. (râde)
Chiar acum, încă sunt într-o poziție unde găsesc că este neplăcut să vorbesc despre bani, dar după alți 5 până la 10 ani, șansa de a vorbi despre bani cu oamenii din cercul de afaceri probabil că va apărea iar. În acel moment din timp, va deveni informație pentru mine, unde mă voi gândi, ah...am mai întâlnit această problemă.
Asta este ceva ce cu siguranță nu voi putea vorbi despre decât dacă chiar am trecut prin. Deși îi face pe oameni să se gândească ”Ah...Deci GACKT a fost într-o asemenea dificultate?”, este o poveste amuzantă pentru mine. Deoarece sunt încrezător că și, în viitor, voi putea râde când voi vorbi despre asta. Cu alte cuvinte, mă pot imagina vorbind despre asta zâmbind.
Aceste experiențe semnificante care devin cunoștințe pentru o persoană sunt precis ceea ce face o persoană realistică. Vei învăța de asemenea cum să răspunzi persoanelor atunci când vin la tine pentru stafuri. Cum le spui ”În această situație, asta va fi bine”.
Dar, ei bine, capacitatea mea este limitată totuși la acele miliarde de yeni. (râde) Nu știu despre mai mult de atât, deci dacă vorbim despre 5 sau 10 miliarde, nu mă întreba pe mine, ci în schimb, te rog să-l întrebi pe Horiemon.* (râde)

*Horiemon este porecla pentru Horie Takafumi, fondatorul Livedoor, și prieten de-al lui GACKT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!