marți, 21 ianuarie 2020

GACKTIONARY - Capitolul 94 (GACKTism)


94.他人のスタイルでも生活できるけど、
僕は僕のスタイルで生きたい。
Îmi pot trăi viața cum fac alți dar vreau să o trăiesc în felul meu.

Deseori sunt întrebat, ”De ce locuiești în subteran? Ce faci cu mediul de aer? Nu ar fi o problemă cu aerul dacă ești sub pământ?” Dar pentru mine, eu aș spune, ”De ce locuiești deasupra?”. Dar toată lumea realizează că aerul nu este bun așa că deschid ferestrele pentru a aerisi, nu? În casa mea, există mereu o circulație și aerul este întotdeauna bun.
Deseori sunt întrebat, ”De ce locuiești într-un loc unde nu poate ajunge lumina?”. Din contră, aș întreba ”De ce locuiești într-o zonă care lasă așa de multe raze UV înăuntru?”. Nu este bine pentru piele. De aceea îmbătrânești așa de mult. De aceea ai așa multe riduri. Nu sunt deloc raze UV în casa mea, din moment ce este în subteran. Când spun asta, ei ar spune, ”Dar razele UV dezinfectează.” Nu nu, în casa mea, totul este învăluit de o lumină neagră dintr-un singur buton oricum. (râde) Nu este toată lumea îmbăiată în razele UV tot timpul? Ai să ajungi să suferi de cancer așa. Absorbirea razelor UV prin ochii tăi te face să îmbătrânești, și îți provoacă riduri. Să aveți grijă cu toții la asta.
Deseori am fost întrebat, ”Eh? De ce este cada ta atât de mare? Nu este greu de folosit!”. Dar cred că cada de baie din casa ta este cu mult mai grea de folosit. (râde) M-am gândit la crearea unui umidificator superior pentru gâtul meu, așa că am construit o cascadă în camera mea. Apa trebuia să fie adăugată la acele umidificatoare pe care toată lumea le are acasă, nu? Ei bine, ceea pe care o am eu acasă curge mereu.
Există un motiv pentru tot. Devine astfel pentru că este o nevoie pentru acel lucru. Perspectiva asupra motivelor și preț diferă de la persoană la persoană. Cu toți ar putea crede că stilul de viață pe care majoritatea îl au este pur și simplu natural, dar pentru persoanele ca mine, care suntem în minioritate, noi vrem să ne oprim din a duce stilul de viață tipic. Făcând ceva doar pentru că tot restul lumii îl face este ca și cum ai spune că este în ordine să te îmbolnăvești din moment ce atunci când eu mă îmbolnăvesc, și el se îmbolnăvește și toată lumea este bolnavă împreună.
Chiar acum, toată lumea a început în cele din urmă să renunțe la a fuma, nu? Dar când noi fumam, nu ne gândeam prea mult la asta, și o tratam ca fiind ceva normal. Dar când încerci să renunți, vei înțelege cât de rele sunt țigările. Respirația ta miroase, părul tău miroase, hainele tale miros. În legătură cu asta, este mai bine să realizezi asta. Este unul din motivele principale pentru a fi nepopular. Acest sentiment este important.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!