luni, 6 ianuarie 2020

GACKTIONARY - Capitolul 82 (GACKTism)


82.結果を出すことにプライドを持つ。
これってカッコよさの原点。
Sentimentul de mândrie atunci când obții un rezultat.
Aceasta este originea grozăviei.

Ca și bărbat, aceasta este baza. Deși ca și persoană, asta ar trebui să fie la fel; deci ca și cum ar fi ca bărbat, m-am gândit că sunt mulți educatori care concentrează pe proces. După zicala ”Este în ordine să obții rezultate data viitoare” printre altele. Sunt destul de multe astfel de persoane dar, nu, nu este bine. Este la fel cu a nu obține rezultate chiar dacă ai încercat din greu. Dacă nu poți obține rezultate, atunci nu are rost. Atunci, apare întrebarea, exact pentru ce motiv se antrenează copii atât de mult în sport? Pentru că antrenamentul în sine este o activitate ce cere mult, nu există copil care să iubească antrenamentul sau să facă nimic altceva decât să se antreneze. Ei continuă să îndure antrenamente pentru a câștiga competiți. Indiferent de cât de greu este, pentru că bucuria de a câștiga există, toată lumea dă ce are mai bun pentr a depăși această agonie. Se poate spune că aceasta este o discuție ce sfărâmă vise.
Gândind astfel de lucruri, ”este bine atât timp cât ai jucat bine”, este nonsens. Nu este nici o semnificație dacă nu poți obține nici mărcar un punct. Chiar dacă ajungi acoperit de noroi, este în ordine atât timp cât obții acel punct și câștigi!
 Ceea ce este important, este limita la care toată lumea se poate ține pasional de ideea de ”a câștiga”. Spunând că este în ordine atât timp cât ai încercat, este scuza unui adult naiv!
Să o spun într-un mod mul mai extrem, dacă o poți face fără efort, atunci nu este nevoie de efort. Doar tu poți face acel lucru. Dar astfel de oameni, nu există în lume. De aceea, nu este de ales decât să depui efort. Majoritatea oamenilor sunt cei care nu o pot face chiar dacă depun efort. Un simplu efort este ceva ce nu va produce un singur rezultate către satisfacție.
 De aceea, depune efort de parcă viața ta ar depinde de asta, și chiar dacă ai o perioadă mai dificilă sau o provocare grea ce seamănă cu moartea pentru tine, cel mai important lucru din toate este să ajungi la punctul de a obține rezultate, fie că te poți vedea sau nu râzând sau zâmbind în acel punct.
Toată lumea se uită la peretele din fața lor prea mult timp. Mai mult de atât, vizualizați prea puțin din voi zâmbind și întâmpinând scopul. Totuși, toată lumea vrea să se țină de mândria lor pe la jumătate. Într-un fel în care mândria ta devine implicată în felul tău de a obține mai mult. Nu este grozav deloc. De mâna a treia. Un amator, în cel mai bun caz.
În mijlocul muncii dificile, deseori te vei gândi că poți să te oprești pur și simplu. De asemenea, sunt și cei care încep să gândească pe la jumătate ”în fine, e bine”. Cei care părăsesc jocul într-un asemenea fel  cu jumătate de inimă, ca stil de viață, nu este asta pur și simplu nesofisticat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!