vineri, 17 ianuarie 2020

GACKTIONARY - Capitolul 91 (GACKTism)


91.僕は仕事だから“とかじゃなくて
すべてにおいて真剣に生きている。
すべてにおいて一生懸命だから
遊びに対しても仕事に対しても
男友達に対しても女の子に対しても
全部真剣に合っているし、
人生を楽しんでいるんだ。
Trăiesc prin a fi serios, și nu doar ”pentru că e muncă”.
Pentru că dau tot ce am în tot ce fac
Fie muncă fie joacă,
Către prietenii mei sau femei,
Fac totul cu seriozitate,
Și de aceea mă bucur de viață.
               
Așa este. Cu siguranță mă bucur de viață. Hey, acei bărbați care sunt incapabili de a se juca cu abandon, de ce nu pot ei lucra nici serios? La fel este și într-o relație. Cei care își dau întâlniri iresponsabil vor fi iresponsabili și când îi pui la lucru.
Să o spun simplu, cum ar putea cineva care nu își poate ține nici măcar propria cameră curată să aibă abilitatea de a conduce o companie? Cum ar putea cineva care nu își poate controla propria greutate să aibă abilitatea de a avea grijă de sănătatea altcuiva? Nu credeți că e așa? Nu veți vrea să le dați nimic să conducă.
Eu chiar dau tot ce am în orice fac. De aceea, mă pot distra și mă bucur de fiecare moment. Și acele momente amuzante sunt foarte efemere. Când te gândești că acest moment se termină, nu te vei gândi că vrei să stai prin jur și să faci nimic cu cineva potrivit. De aceea, indiferent de când este, vei vrea să te bucuri alături de oamenii care vor să fie cu tine în acel moment, așa am simțit întotdeauna. Cred că este în regulă să uiți și să dormi, și dacă vrei să faci sex după ce se termină munca, atunci ieși și caută o femeie care vrea să facă sex în acel moment.
Simt că să pot avea o astfel de atitudine este un lucru excepțional de binecuvântat. Te vei bucura de tine însuți în timp ce lucrezi, și în timp ce te joci, te vei bucura de tine de asemenea. Dar știi, asta s-a întâmplat de fapt o singură dată înainte dar când devine o stare de extremitate, va însemna necaz.
Ca atunci când munca cerea prea mult, dar pentru că vroiam să fac sex, după muncă, am făcut și asta. Și pentru că o făceam în timp ce eram iritat, ieșea și enervarea mea la suprafață de asemenea, nu? Atunci, lucrez cu intenția de a mă reîncărca cu energie mintal și să obțin echilibrul, nu-i așa? Dar indiferent de ce fac, pur și simplu nu dorm destul. Sunt stabil mintal, dar îmi lipsește somnul enorm de mult. Ca urmare, cum era de așteptat, am fost atacat de asta. Și, în timpul unei ședințe foto, am adormit în timp ce pozam, și m-am prăbușit astfel. (râde)
Ei bine, când te distrezi prea mult, și asta se întâmplă. Indiferent de ceea ce fac, mă distrez atât de mult că leșin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!