marți, 21 ianuarie 2020

GACKTIONARY - Capitolul 97 (GACKTism)


97.死に物狂いって言葉をみんな簡単に使うけど、
そんなもんじゃない!
Toată lumea folosește noșalant fraza ”viața mea depinde de asta”
Dar nu asta înseamnă!

Cuvinte ca ”îmi pun viața în joc” sau ”de parcă viața mea depinde de asta” sunt folosite de toată lumea mult prea noșalant. Cuvintele sunt ieftine. Acestea nu sunt cuvintele care ar trebui spuse. Acestea nu sunt cuvintele care să le spui la asemenea simple decizii.
Viața ta depinde de asta, nu? Deci nu ar trebui să fii pregătit să mori în timp ce încerci să faci orice ar fi cu toată puterea ta? Nu ar trebui să însemne că dai tot ce ai, că dai absolut tot ce ai, de parcă urmează să mori? Nu sunt atât de mulți oameni care pot face asta.
Cred că și fraza ”îmi risc viața” este mult mai sacră, și dacă cineva chiar spune aceste cuvinte, întotdeauna mă întreb de ce obțin doar rezultate cu jumătate de inimă. Dacă chiar ai face lucururile ca și cum viața ta ar depinde de asta, atunci ai onora acele acțiuni mai mult decât rezultatele. Acesta este primul lucru important.
Ce este amuzant este că, deși cineva spune ”O voi face ca și cum viața mea depinde de asta!”, când îi întrebi de ce nu o pot face, vor spune lucruri ca ”Am alte lucruri de făcut...” sau ”A apărut altceva...” sau ”Familia...” și altele...Dar ideea este, nu ai spus că viața ta depinde de asta dacă nu făceai să se întâmple? Cu toți sunt prea relaxați cu aceste cuvinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!