vineri, 17 ianuarie 2020

GACKTIONARY - Capitolul 89 (GACKTism)


89.みんなに対して裏切るようなことをして
しまったら僕は僕でなくなるし、
そんなことをするようになったら僕は
たぶんこの世界にいないと思う。
Să fac ceva ce trădează pe toată lumea
Înseamnă că am devenit cineva ce nu sunt eu,
Și dacă am făcut așa ceva
Atunci cred că probabil nu mai sunt în această lume.

Când am spus că ”Cu siguranță voi face (ceva)” către fanii mei, o voi face.
Pentru fanii mei, sunt mai mult decât un vis, și odată ce am spus că voi face ceva, cu siguranță o voi face. Asta înseamnă ”GACKT”. Dacă îmi pierd abilitatea de a face asta, chiar dacă oamenii încă îl urmăresc pe ”GACKT”, atunci nu mai există nici o valoare în existența lui ”GACKT” și eu nu pot exista ca ”GACKT”. De aceea, odată ce spun că voi face ceva, trebuie să o fac, și din moment ce cred că este posibil, voi demonstra că este prin a urma acest lucru. Datorită faptului că sunt un bărbat care poate spune asta, toți au rămas cu mine.
Indiferent de cât de mult oamenii din jurul meu spun că ”este imposibil”, atât timp cât eu cred că ”este posibil”, personal cred că se va materializa cu siguranță și va prinde formă. Asta înseamnă ”GACKT”.
După asta, mai este întrebarea pentru cât timp pot continua să fac asta. Dacă îmi pierd abilitatea de a face acest lucru într-un fel sau altul, caracterul și inima mea vor deveni separate. Pentru că în acest moment, existența mea va deveni falsă.
Sunt mulți idoli care se ridică cu un boom printre idolii care au fost creați în trecut. Totuși, după ce se despart, nici măcar nu știi unde au dispărut acei idoli. Chiar și fanii, nu ai nici o idee unde au dispărut. Și dintr-un anumit motiv, ei chiar neagă că le-au plăcut acei idoli. Nu îmi pot lăsa fanii să ajungă într-o astfel de situație.
 Fie ești real sau fals. Vreau să rămână mereu real.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!