marți, 21 ianuarie 2020

GACKTIONARY - Capitolul 98 (GACKTism)


98.「これは僕じゃなくてもいいんじゃないのか?」
その感じたことはやらない。
Presupun că asta nu are nevoie neapărat de mine?
Nu voi face nimic din ceea ce mă face să mă simt astfel.

Timpul este limitat. Un om are un număr limitat de încercări în care pot provoca lucrurile din viața lui. Acest om, GACKT, are un număr limitat de încercări în care poate încerca lucruri. De aceea, dacă altcineva poate face ceva și obține același rezultat, atunci în mod intenționat nu voi vrea să fac acel lucru, și mă voi gândi, dacă este ceva ce cu toți o pot face în mod normal, atunci nu este în regulă dacă eu nu o fac?
Chiar spun ”Deci asta înseamnă că vrei ca eu să o fac?”, ca un obicei, dar dacă este un motiv pentru care trebuie să fiu eu cel care îl face, atunci o să-l fac, și dacă nu trebuie neapărat să fiu eu, și altcineva o poate face ușor, atunci aș spune, ”Și dacă ai întreba pe altcineva?”.
Fie că sunt reclame sau seriale, să mă alegi pe mine vine cu a-ți asuma riscurile existente și părțile problematice de a mă alege. Ca să știți, personalitatea mea este destul de enervantă. Sunt serios, și sunt și încăpățânat. Și voi veni după tine fără întârzieri. Pe lângă toate astea, dacă spui că este ceva ce doar eu o pot face, atunci dau tot ce am pentru acest lucru.
Ca să o explic altfel, dacă cineva îmi spune în față că ”Trebuie să fie GACKT, indiferent de ce o fi”, atunci nu contează cât de neînsemnat este lucrul respectiv, cu siguranță îl voi aborda cu tot devotamentul meu, de parcă viața mea ar depinde de asta. Și cu siguranță voi îndeplini cerința. La fel a fost pentru Kamen Rider, și de altfel, serialul lui Kimura Takuya-kun, unde am jucat rolul unui criminal condamnat la moarte. De aceea, dacă te pregătești pentru ce e mai rău când vii la mine și îmi oferi ceva de lucru, va fi fără rost.
Pentru că dacă ai pus o sabie înaintea mea, ți-ai expus stomacul, și mi-ai spus ”Dacă nu accepți, atunci îmi voi despica stomacul aici”, eu aș spune ”Bine, înțeleg!” și o voi face. (râde) Echipa de producție a TBS-ului, chiar și directorul și producătorul, cu toți au fost astfel. Este exact de parcă au venit îmbrăcați în alb, asemeni samuraiului pregătit să execute harakiri, pentru a propune oferta.
La fel a fost și pentru Nemuri Kyoshiro. Pentru că ei au transmis emoția că nu putea nimeni altcineva în afară de mine, am acceptat cu bucurie. Cam sunt acel gen de bărbat problematic, de modă-veche.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!