miercuri, 26 martie 2014

Chateau GACKT

                                

2013: un an al ascensiunii
2013: anul influenței dimensionale     

                Bak’tun, un calendar care măsoară progresul unui întreg univers. Au fost 13 baktun de 5125 de ani per rotație. Evoluând pe 22 decembrie 2012, universal și-a început noua rotație de 5125 de ani. Și în cele din urmă, începe o ascensiune pentru sake-ul japonez, adus de GACKT. Umplut până la refuz cu simțul de frumusețe al lui GACKT, lasă o clipă de magie. Acest superb sake unic, botezat ”MOON SAGA”, va continua să ne încânte simțurile pământești, în timp ce înalță spre o nouă stare.


VAMPIRE

                Sânge curgând dintr-o sticlă neagră – un lichid roz șocant și parfumat care aduce aminte perfect de vampiri. Sake-ul străvechi din frunze shiso transmis în casa Date timp de 400 de ani, a fost reînviat în această băutură de magia întunecată a lui GACKT.
                Savurați-l într-o noapte cu lună plină sângerie.


LEI – CRESCENT

                Procentul ideal de alcool dintr-o băutură care acompaniază o masă de orice fel sau bucătărie este de 12%. În comparație cu asta, sale-ul de acum și din trecut este între 15-17%. Așadar, LEI a făcut idealul de 12%, o realitate care va captive gurmanzii din lumea întreagă. Cu un procent redus de alcool, parfumul elegant de pepene și consistența concentrată sunt șarmul său. Suculent cu un corp voluminos, este acompaniamentul perfect pentru carnea roșie.
                Vă rugăm să vă bucurați de el după bunul plac.


GEN-SAKE DOLCE

                GEN, reînviat printr-o rețetă din era Genroku pentru era modernă prin tehnologia inovativă. Cu o dulceață ascuțită a zahărului din struguri/glucozei, rezultând de zece ori conținutul amino-acid a vinului, are o putere copleșitoare care amplifică gustul mâncării. Are o afinitate de neînfrânt cu foie gras, brânza albastră și trufele.
               Veți fi șocați de cum rezistă la oricare altă mâncare alături de care este asociat, și fără greș adaugă o senzație la masă.

Site Chateau GACKT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!