vineri, 7 martie 2014

Twitter 28 octombrie 2012

A trecut ceva timp. Ce mai faceți? E o durată mare de timp. Am fost epuizat cu serialul, înregistrând și mergând la spital. Ei, ei, presupun că voi răspunde tuturor pentru prima dată de atunci!!!

Nu merge bine, așa că îmi cer iertare dacă mă opresc brusc!!!

(YAAAAAY GACKT YAAAAY YAAAAAY YAAAAY) Ești rapidă. Cea mai rapidă. Cum de răspunzi așa repede?

Am răspuns în ordinea greșită, iertare!!!!

Uh oh...Curge atât de repede ca o cascadă și nu pot citi nimic. Am să răspund și la unele vechi.

(HAKURO e grozavă. Am să te ascult toată viața mea.) Oh, a ascultat-o, frate? E o melodie bună, nu? E făcută să sune ca o melodie pe care o poți cânta când o asculți în mod normal, dar falsetto-ul de la sfârșit sare cu o octavă. Dacă o înveți, abilitatea ta de exprimare se va mări. Încearcă. Versurile scrise doar în japoneză va oferi doar o atmosferă grozavă.

(GACKT-sama, ești bine?) Așa e. Mă simt de parcă am reînviat cumva. Deși când m-am prăbușit, mă întrebam dacă am să mor. Ahahahaha.

(Răspunzi atât de repede....știu că ești ocupat, dar sunt singură...) Te-am făcut să aștepți. În ultimul timp programul meu a fost ridicol de încărcat că am murit. Sau ar trebui să spun, am fost în spital. Deși am supravețuit cumva. Ahahahaha. Când se schimbă anotimpul, sănătatea mea se frânge și o dată aproape am murit...Ei, sunt fericit că sunt viu.

(De ce când dai mâna, strângi atât de tare?) Nu strâng tare. Dau mâna normal. Toată lumea e prea slabă. Dacă ești bărbat, concursul începe în momentul în care dai mâna.

(GACKT e aici! MOON SAGA: Secretul lui Yoshitsune a fost amuzant.) E adevărat. în cele din urmă a ajuns la sfârșit. Deși aș fi vrut să o fac pentru mai mult timp. Cu programul meu, am dat tot ce am avut în a rezolva probremele. Am vrut să o fac și peste hotare. E păcat.

(Deja ai părăsit Twitter-ul, nu....e un sentiment de singurătate. Revista de pe mail e bună, dar era frumos să te avem "live"!!) Nu am renunțat încă, doar m-am îmbolnăvit. V-am făcut să așteptați. Mă gândesc să comunic pe Twitter despre opiniile voastre despre ce am scris în revista-blog. Presupun că voi împărți folosirea Twitter-ului astfel.

(Ce mai faci? Cum decurge serialul?) Sunt multe replici așa că e greu. Mai mult, sunt mai mult explicații așa că nu le pot ține minte mai deloc. Chiar încep să mă transform într-un arici de mare. Cum mă simt acum e....Afro-vooooooon!!!!!!

(Te-am blocat din greșeală, dar sunt fericit că am observat.) Hey, hey, haide. Ei, este din cauză că atunci când răspund la tweet-uri, chiar scriu MULT. Din moment ce presupun că sunt persoane care se întreabă ce naiba se întâmplă, nu mă supăr dacă mă blochezi ca să-mi închizi gura. Dar să o faci din greșeală? Mai lasă-mă~~

(Nu ne-am văzut de mult timp! Nu mai postezi nici pe LINE prea mult.) Scriu pe LINE doar când cineva de pe stradă mă roagă. Nu am mai ieșit în public în ultimul timp. Ei, cu siguranță voi posta când mi se va spune. Pentru că am promis. Dar sincer, am mâinile pline cu revista-blog. Serios. Cu alte cuvinte, citiți revista-blog!!!

(Când termini de filmat serialul, îți vei schimba stilul lui Shiki?) Da, o voi face. E un dezastru acum. Un total cuib de păsări. Presupun că sunt Matsuda Yuusaku....Chiar e un adevărat Afro-vooooon.

(Visul meu este să îmi răspundă GACKT la tweet. Acum un an, un răspuns pentru mine a ajuns la altă persoană, un an mai târziu, am primit răspunsul altcuiva. Sunt fericită, sunt tristă, inima unei maiden este lacomă) Lăcomia nu e bună, lăcomie~~~~~!!!! Ahahaha.

(Dintr-un anumit motiv, mi se recomandă să te urmăresc (pe Twitter)) Hm.... mă întreb de ce. Nu am nici o idee. Dă-ți tu seama.

(Cineva spune că îi place să citească revista-blog și că abia așteaptă următoarea postare) Chiar mă chinui cu ea. Ei, tot ce scriu sunt sentimentele mele reale, așa că e posibil să fie momente când devii iritat când citești, dar o scriu cu o cantitate enormă de iubire. Transform-o în mâncare pentru viața ta. Întotdeauna o termin în ziua-limită. *suspin suspin*

(Ai de gând să-ți schimbi poza pentru Akumu-chan?) De ce?

(Sunt persoane care "înțeleg" și persoane care nu înțeleg, nu? Care este diferența reală?) Așa e... Presupun că este dacă pui energie pozitivă, vor veni pentru că vor să fie încărcați, și se vor îmbăta de extaz. Dacă energia ta e prea dură, nu vor putea să o primească. Ai înțeles?

(Ai spus să trimitem vise!! Visul meu este să ..... în pat cu GACKT-sama) M-am uitat peste toate visele trimise. Cât am stat în spital. Aveți multe vise. Sper să pot fi o forță pentru voi. Să vă faceți fisele realitate nu e dificil. Doar că să nu renunțați e absolut necesar. Dacă renunțați, s-a terminat.

(Frate! Dacă poți, deturnează festivalul cultural al școlii mele anul viitor!!!) Asta e o idee interesantă. Posibil să mă gândesc serios la asta. Scrie-mi un e-mail cu detaliile despre școala ta. Posibil să fac ceva interesant anul viitor.

(Cineva spune că e dezamăgită că toate uniformele Gakuen s-au vândut pentru că nu poate merge la spectacol și vroia una) Au fost foarte populare și s-au vândut imediat, se pare. Camui Gakuen Gakkuensai e pe cale să înceapă. Și eu abia aștept. Cum va fi anul acesta? Dacă nu știe nimeni despre ce vorbesc, uitați-vă pe GACKT.com.

(Când plănuiești să lansezi DVD-ul MOON SAGA?) Tocmai am început să-l edităm. Pentru că până acum, am filmat videoclipul pentru noua mea melodie. Sunt ocupat până peste cap în momentul de față. Mai aștepați puțin. Încă puțin....

(L-ai întâlnit pe YOHIO în viața reală?) A venit la piesa mea din Osaka. E drăguț, așa că l-am tratat ca pe un frate mai mic. E un tip prietenos. Ei, în ultimul timp am comunicat doar prin LINE.

(Gakkuchan, dă-mi magnum-ul tău!!!!) Iertare, am doar unul. Este doar modelul de prezentare. Va trebui să aștepți noul stoc.

(E adevărat că bei Platinum Egoist?) Îl beau, înot în el, mă spăl pe față cu el, și apropo, îmi înmoi tăițeii în el. Încearcă. Ahahaha.

(Cineva întreabă dacă părul lui e încă drept acum ca în pozele de pe canalul GACKT) M-am întors la părul drept doar pentru o zi. Ce enervant, nu? Este drept în noul videoclip, și afro-vooooon acum. Așa.

(Se pare că dacă GACKT-sama ar fi fost într-un anime, ar deveni erotic) Evident. Dacă scoți "ero-ul" din mine, ce ar rămâne? Erotismul este baza exprimării. Este arma bărbaților. Nu este și una din cele șapte arme a femeii? Ero~~~~~~!!!!!

(Se pare că și YOSHIKI e pe Twitter! Spune-i ceva!) Grăbește-te și du-te la culcare. Nu spune lucruri copilărești. Pentru că sincer, ești ca un copil indiferent de ce vârstă ai.

(Dacă, pe acest drum, ți se spune că e prea periculos și te simți nesigur, continui?) Probabil că aș fugi pe el râzând "Te prefaci, nu-i așa?" Indiferent de ce pericol mă așteaptă. Acesta este Rock!!!!

(Se pare că fratele tău mai mic, Pokota, lansează un album solo în decembrie. Știai?) Nu am auzit nimic de la el, și nu m-a contactat în ultimul timp. Nu m-a impresionat. Am să-i dau una data viitoare când îl văd.

(Ești în trend pe Twitter! De așteptat de la GACKT) Huh...ai dreptate. Și, mă întreb dacă, de exemplu, toată lumea ar scrie "GACKT Afro-vooooon!!!" cât de mult ar putea, ar deveni și acesta un trend? Toată lumea, încercați asta pentru un minut, bine?

(GACKT Afro-vooooon!!!!) E ciudat să vezi asta pe toată lista mea de Twitter. Ahahaha. E amuzant.

Mulțumesc. Vă puteți opri acum.

Am spus VĂ PUTEȚI OPRI ACUM.

(Au mai fost episoade cu YOSHIKI în ultimul timp?) Episoade??? Prea multe de scris aici, așa că poate voi scrie în următoarea postare de pe revista-blog. Poate voi scrie una. M-a sunat în mijlocul nopții să-mi spună "GACKT, vino aici, noi bem." dar când am apărut o oră mai târziu, a spus "Wow, cum ai ajuns aici, GACKT? Ce coincidență." M-ai sunat!!!!

(Ai văzut-o e Ayu în ultimul timp?) Am dat peste ea la restaurant acum ceva timp. Am băut pentru prima dată după mult timp. Ca întotdeauna, e o fată drăguță și amuzantă. Dacă YOSHIKI ar fi fost acolo, ar fi ieșit urât.

Uimitor. Dacă cauți @GACKT, este o cascadă de Afro-voooon. E un cult ciudat, asta este.

(Îmi e dor de YFCz) Și mie. Să fac un nou YFC?

(CD-ul special pentru cumpărarea simultană a single-urilor YFCz încă nu a fost livrat?) Am terminat de editat acum câteva zile. Probabil că este livrat acum, așadar mai așteaptă puțin. E destul de amuzant.

(Te rog să ții un concert în Jakarta!) Okay, să fac un nou YFC și să fac un turneu în Asia atunci?

(Vreau să văd mai mult MOON CHILD!!! Nu ai planuri să faci o continuare?) Spune-i asta lui HYDE. Chiar dacă eu spun că o să fac, dacă el spune "nu" se termină acolo.

(Sub nici o formă nu ai să renunți vreodată la muzică, nu?) M-am născut să cânt. Am să renunț când am să mor. Așa este, nu?

(Adoptează-mă ca fratele tău mai mic) Suntem deja frați în spirit, frate!!!

(îl iubesc pe GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT GACKT) poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop pooq poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop Apropo, am schimbat o literă. Ai observat?

(Tweet nepostat) Dacă stau să mă gândesc, alaltăieri, în timp ce treceam prin Roppongi, am văzut o fată mergând într-un costum de baie în ciuda frigului și am izbucnit în râs. Când am întrebat-o "Ce faci îmbrăcată așa?" mi-a spus "Înot pe plajă!!!!" Japonia cu siguranță e pașnică......

Ei, a trecut o oră, așadar ne vedem mai târziu. Este drăguț să faci lucruri fără sens câteodată. Este amuzant să ne prostim astfel. Cu toți, colorați noaptea cu cele mai bune zâmbete ale voastre. "Nu există un asemenea lucru în lume ca un zâmbet nenecesar" nu uitați. Adi-OS!!!

(Sunt multe persoane care spun că videoclipul HAKURO arată ca cel de la Setsugekka!!) Ca să știi, nu e ceea ce pare, este făcut să fie o continuare pentru Setsugekka. Vor fi nevie de 4 melodii pentru a o termina. Primăvară, Vară, Toamnă, Iarnă. Deci, Setsugekka, Hakuro, și încă două. Este un secret din MOON SAGA. Amintește-ți!!! Adi-OS!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!