miercuri, 26 martie 2014

Twitter 20 ianuarie 2013

Anul Nou a început. Un An Nou Fericit. Toată lumea e bine? Presupun că voi răspunde tuturor pentru prima dată după mult timp. Pentru prima dată anul acesta. Fiți buni cu mine. Ei, ei, mă întreb cum va decurge...

(Cineva întreabă dacă brațul lui e bine) Este tratat. Am fost șocat când mi-au spus ”Partea de jos și pelvisul sunt mult mai rănite decât brațul.” Ahahaha. Ei, din moment ce întrec măsura atât de mult, sunt lovit peste tot. Când mă examinează, chiar aud ”E ciudat...Ești muzician, nu-i așa...?” Ahaha.

(Poop!) Nu spune ”poop” (unko)!!!!! Spune ”uneko”!!!! (poate se referă la ”neko” = pisică?)

(Cineva spune că a învățat multe în 3 ani ca fan și îi mulțumește pentru revista-blog) În fiecare săptămână, mă gândesc la multe lucruri diferite despre care să scriu în revista-blog...Ei, sper că într-o zi când nu mai sunt, o să poți reciti și să te simți mai puțin singur. Cu toți, spuneți-mi prin Twitter ceea ce vreți să fac în revista-blog. Aștept.

(Cum să o fac mare?) Te poți aștepta la rezultate grozave dacă o lovești ferm cu un prosop ud când ieși din baie. Încearcă. Țintește. Drumul pentru a deveni super mare.

(Te muți în America, frate? Am auzit de la DEARS...sunt trist, dar dacă te-ai hotărât...) Încă nu m-am decis exact unde să mă duc. Mă gândesc să fac o călătorie-rătăcire. Să văd diverse țări, și să-mi ofer un feedback. Poate aceea viață nu se va potrivi. Ei, lumea e mai mică decât crezi. Ne vom întâlni în curând.

(Am picat un examen...ce ar trebui să fac, frate?) Nu renunța. Eșecul adaugă culoare vieții tale. Dacă vrei să-ți colorezi viața, acumulează eșecuri în timp ce te chinui și țintește mai sus. Așa e viața. Nu?

(Cineva întreabă dacă a făcut bungee jumping de pe Turnul din Macau) Ahahahaha. Am făcut-o. Mă gândesc dacă să postez poze în revista-blog, așa că așteaptă. Cred că chiar va fi amuzant. Când am întrebat dacă pot să sar cu spatele, mi-au spus ”Prima dată nu poți, așa că fă-o data viitoare.” Să sar iar și iar în aceeași zi atunci?!!!!

(Un An Nou Fericit! Ce face Magnum?) Ar trebui să încerci. Ai să afli în curând...Oh, a fost un băiat. Ei bine, nu mă supăr....Ahahahaha.

(Ești atât de minunat când spui ”boku”, vreau să mă ții în brațe) Obișnuiam să spun ”ore”. Când eram adolescent. Dar m-am gândit că eram prea spurcat la gură și fără clasă, așa că am decis să mă îndrept și l-am schimbat în ”boku”. Deși când îmi pierd cumpătul, mă întorc la”ore”....Ei, când furia mea chiar iese la suprafață, devine....”washi” (washi – pronume masculin pt ”moșneag”)

(Maestru Kakuzure!) Este necomfortabil...oprește-te. Nu îmi spune maestru. Sunt la nivelul unui student avansat. E prea devreme să mă numești maestru.

(YOU e singurul care nu e pe Twitter...) Ai dreptate...Dar când îi spun asta, îmi răspunde ”Nu renunț pentru civilizații avansate ca Twitter...” jucându-se cu telefonul lui cu clapă. Aha.

(GACKT, vino în casa mea ca mireasă!!!!) De ce? Nu sunt mireasă. Vrei o mireasă cu o asemenea privire?

(Magnum te rog) Crezi că pot face asta!!!

(Răspuns la tweet-ul celor de la ohgacktyoudidnt despre Chateau GACKT) Acest sake este unul ireal, creat după nenumărate încercări. Am început prin a scădea procentul de alcool, dar am avut probleme în a ajunge unde doream. Este creat cu o senzație tandră și clară, astfel încât fetele pot să-l bea la cină.

(Am auzit că îți plac fetele care vorbesc elegant, dar fetele care vorbesc un dialect, sau fără accent? ) De ce nu ești mândră de accentul tău? E drăguț totuși. Vorbește cu încredere cu accentul tău. Accentul tău e identitatea ta. Este cel mai bine. Este cu siguranță mai drăguț decât fetele care pot vorbi doar japoneza standard. Fă-le pe amândouă dacă poți.

(Vreau să te ”uneko”.) Vino să o faci chiar acum....

(Cineva întreabă ce fel de sake i-ar plăcea lui Chacha) Care cred că i-ar plăcea lui Chacha? Hmm, îi place alcoolul dulce. GEN sau VAMPIRE. GEN are o dulceață concentrată ce întrece vinul alb, care acaparează gura într-o clipită. Te va surprinde. ”Chiar este sake!?”
               
(Cineva spune că atât sticla cât și design-ul sunt grozave) Sunt bucuros când oamenii observă astfel de detalii mici. Este pentru că am făcut sticlele mici și ușor de băut. Am creat sticla de la schiță și am făcut un dop original. Aparent, sake-ul are de obicei un capac, dar un dop se potrivea mai bine. Sunt minuțios la astfel de lucruri.

(Este grozav pentru tine că ai un magnum mare) Nu e bine doar pentru că e mare. Ce e important e dacă știi să-l folosești sau nu. E asemeni mașinilor. Mărimea contează doar pentru că știi cum să o folosești. Nu?

(Dă-mi-l pe Chacha ca mireasă) Bine. Ia câte vrei. Dar nu le poți returna. Nu sunt bunuri returnabile.

(GACKT! Te rog vino la absolvirea mea) Ei, unde e școala ta? Trimite-mi detaliile într-un e-mail. Presupun că e datoria mea să atârn flori la ceremonia ta de absolvire...dacă te va face să faci un pas înainte. Nu?

(De cât de mult am nevoie ca să cumpăr Magnum?) Nu e destul de ieftin să-l cumperi cu bani. Ce e important este, să-l vrei cu adevărat. Deși aș putea să-l vând...cam 300 de yeni e bine. E început de an și toate alea...

(Care vrei să mânânci înainte de a muri, ramen sau kimchi?) Tu. Nu întreba ”care”. Întreabă-mă ”ce” vreau să mânânc.

(Abia aștept sake-ul, care e preferatul tău?) Îmi place Lei cel mai mult. Chiar e delicios și recomfortant. E bun servit și fierbinte. Nu ai mai băut niciodată un astfel de sake. Deși mă laud singur.

(Pot să  mă încolăcesc cu tine?) Păstrează ”încâlceala” doar cu limba...

(Pe blog-ul lui Chacha se spunea că va fi o a doua rundă de înscrieri pentru excursia la ski, faci una?) Ce, vrei să participi? Contactează-i pe DEARS. Deși nu știu ce se va întâmpla.

(În ce punct e un magnum magnum?) În acel punct din timp când mintea și corpul tău sunt încredințate, orice are partenerul tău e un magnum. Nu e o întrebare despre mărime. Ca femeie, înțelegi, nu?

(Te-ai întâlnit cu Makiyo?) Nu am văzut-o în ultimul timp. Vine în Japonia în curând, nu? O voi contacta atunci.

(De cât timp ești  Înțeleptul Sânilor?) Bărbații sunt înțelepții sânilor din momentul în care se nasc. Așa funcționează.

(Cu smerenie, îți voi lua magnum-ul.) Poftă bună. (”itadakimasu” se spune atunci când primești ceva, dar și atunci când mulțumești pentru masă)

NU E NIMIC, DECÂT GLUME MURDARE!!!

(Vreau să-i dau lui GACKT primul meu sărut, ce ar trebui să fac?) Cu siguranță este un partener mai bun. Mai degrabă, decât mie, oferă-l buzelor unui bărbat care și-ar risca viața pentru tine.

Am plecat acum. Înapoi la lucru. Pentru că voi continua să pun KiAi și în 2013. Ochii mei au fost strălucitori încă de dimineață, de la ”Kimi ga Yo” (imnul Japoniei). Ei, să o tulesc? Atunci, toată lumea, ”Nu există un asemenea lucru ca un zâmbet nenecesar în lume”, nu uitați asta. Adi-OS!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!