joi, 20 martie 2014

Twitter 20 noiembrie 2012

Neața!! Tocmai am terminat antrenamentul și iau o pauză. Presupun că vă voi răspune de la tweet-uri. Ei, nu am prea mult timp. Presupun că ar fi mai bine să încep. Calculatorul meu nu se va opri dacă nu îl ”inundați” cu o cascadă de tweet-uri. Mă întreb ce se va întâmpla...

(Poop) HEY HEY, nu te arăți prima cu ”poop”, nu? Dacă faci asta, am să-ți răspund ”poop” înapoi. poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop puppy poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop poop.

(Oferă-ne ceva să facem trend) Ce ar trebui să facem astăzi? Să ne gândim cu toți. Suntem în mijlocul lui Camui Gakuen, așa că ceva ce are legătură cu asta ar fi bine.

(Sunt tristă că YFC s-a destrămat. Vei face din nou o trupă? Aștept mai multe detalii din povestea lui Yoshitsune) Urmarea piesei ”Secretul lui Yoshitsune” va dura ceva mai mult. Durează ceva timp să termini o piesă. Este un VISUALIVE înainte de asta. Așteaptă VISUALIVE-ul din 2014.

(Ți-ai schimbat adresa de email? Ți-am trimis un email, dar mi l-au trimis înapoi) Nu te-am blocat. Poate că email-ul pe care l-ai trimis era prea mare. Cred că orice e mai mare de 2MB nu se va trimite.

(Cred că părul creț de la serial nu ți se potrivește. Măcar o dată, vreau să-ți aud vocea printr-o ușă glisantă de hârtie. Pentru că aș fi prea rușinată dacă m-ai vedea...) Da, nici mie nu îmi place... Ei, am nevoie de coafura aceea ca să interpretez un tip nerdy. Chiar e prea nerdy și râd de mine. Dar acel tip nerdy o să ardă mult mai mult cu ambiție și va deveni mai rău, acesta este un alt punct interesant al rolului.

(Cineva scrie ”Urmează-mă” în engleză și ceva ciudat în japoneză (Google translate??) iar și iar) Cumva, am avut o reacție ero la acest ”従うワタシを”. Când traduci exact ”urmează-mă”, are un ciudat eroticism...Ahahahaha.

Apropo, este un cuvânt diferit în ”poop”-urile de dinainte. Vreau să fiți atenți la lucruri detaliate ca acesta.

(Ai strecurat un ”puppy” acolo) Ești atentă!!! Cum mă așteptam de la tine. Ai trecut!!!!

(L-am văzut pe GACKT pe Twitter pentru prima dată! Încântată să te cunosc! Am devenit agitată sexual!) Nu știu de ce ai devenit agitată sexual...dar okay!!!

(Scuză-mă, am primit un mesaj de la cineva numit ”Gakuto” pe LINE, nu ești tu, nu?) Nu este. Nu-l folosesc sub acest nume.

(GACKT, nu îți spune ”boku”, folosește ”ore” (ambele sunt pronume personale pentru masculin, ”eu”, doar că al doilea e mai dur, mai nepoliticos)) Inițial vorbeam foarte dur și m-am ”reparat”. E prea nerafinat. Îmi spun ”ore” când sunt nervos. Și doar când sunt destul de nervos să-l folosesc. Dar în acele momente, vorbesc foarte urât. Nu e prea grozav. Felul cum vorbești e cu siguranță important.

(Vreau să-l văd iar pe Genesis!!!) Spune-i asta lui Nomura-kun. (Tetsuya Nomura, designer-ul pentru personajele din seria Final Fantasy)

(Sunt interesat de rutina ta de antrenament!) Ei atunci, să fac un DVD? Este în ordine dacă ajunge să fie un DVD Do-S?

(Trend-ul de astăzi, ”Noi suntem S.E.X.!!!!!) Îmi place asta. YOSHIKI spunea că e posibil să vină în Chiba. Încercați să țipați ”NOI SUNTEM SEX!!” pentru mine. Deși veți părea perverși pentru persoanele care nu știu.
               
Whoa~~~~se oprește~~~~calculatorul meu se oprește~~~~!!!!

(Frate! Vreau să fiu bun la cântat!) Mai întâi, exersează până la moarte. Tehnica ta este proporțională cu cât de mult exersezi. Dar, dacă nu te îmbunătățești indiferent de ce faci, atunci te voi învăța. Exersarea vine prima, înainte de toate.

(Te rog, încurajează-l pe Kiri-chan) De ce? S-a întâmplat ceva? Îl voi lovi cu KiAi când îl văd mâine.

(Cineva doar scrie ”GACKT-san” iar și iar) Ce faci? Nu mă striga pe nume iar și iar. Deja mă uit. Nu ai să ai o conversație cu mine doar dacă îmi spui pe nume. Ahahaha. Ești amuzantă.

(Te-ai întâlnit cu YOSHIKI în ultimul timp?) Am vorbit cu el la telefon acum ceva timp. Am sunat să-i spun ”La mulți ani”. Vom sărbători data viitoare când vine în Japonia. Dar...o să se îmbete iar și o să distrugă lucruri....offf.

(GACK, bună dimineața, cum te simți?) Nu sunt GACK, sunt GACKT. Sunt bine. Cumva, am supravețuit antrenamentului. Sunt destul de obosit.

(Wow, asta este prima dată când te văd scriind pe Twitter de când te urmez. Întrebare. Te-ai întâlnit în ultimul timp cu HYDE pentru a lua masa sau altceva????) Nu am mai luat masa de ceva timp cu el. Am vorbit să mergem undeva săptămâna viitoare. Sunt multe discuții care se adună. Sper că va veni să se distreze la Gakuensai din Chiba. Îl voi invita.

(GACKT-sama dick dick dick dick dick dick dick dick dick *pant pant pant pant*) Ahahahahaha. Ce sunt cu zgomotele de ”pant”? Și asta e nouă, nu? Uimitor. Am râs. Ahahaha. 70 de puncte. M-ai prins.

(Este adevărat că tu și HYDE-sama ați căzut de acord să scrieți o melodie unul pentru celălalt, care moare primul? Nu vreau o astfel de melodie tristă. Nu muri~~~~) Așa e. Este o promisune minunată, nu? Nu e minunat că indiferent de care dintre noi moare primul, putem lăsa dovadă că suntem prieteni? Asta e drăguț...Desigur, prevăd că eu am să fiu primul. Ahahahaha.

(Gakkun, este mult mai calm pe stânga? LOL) Nu, în ultimul timp o ascund dedesubt.

(Mi-am făcut un obicei din a mă uita la Akumu-chan. Zâmbesc cu gura până la urechi în timp ce GACKT devine din ce în ce mai rău. Chiar este un rol? Lol) Cine știe. Dar este un rol, un rol. Adevăratul eu este și mai rău. Ahahahaha. Și rece de asemenea. Dar blând uneori. Ahahaha.

(Gakkun, vreau să vii la următoarea petrecere de Halloween VAMPS) Voi veni dacă mă invită ei.

(GACKT-san! Ce îți place mai mult Yuzupon (sos de soia cu aromă de citrice) sau fetele? LOL) Hmmmmmmmmm, e viclean...6 contra 4....Yuzupon câștigă....

(Ar trebui să-ți spui ”watashi”) Nu, e încă prea devreme pentru mine să spun asta. Când voi deveni puțin mai bun ca adult, voi lucra din greu să pot spune ”watashi”. Acum mult timp, am încercat, dar eram încă tânăr. Voi da tot ce am mai bun.

(GACKT-san, ești un lolicon? (cu interes sexual la fetele tinere)) Iertare, dar nu. Sau ar trebui să spun, nu îmi pasă de vârstă. Mai degrabă, îmi plac oameni care sunt legați psihic.

(Vreau să aud o melodie cu toate versurile în japoneză ca înainte!!!) Noul meu single, ”WHITE LOVERS”, e doar în japoneză. Chiar dacă titlul e în engleză, este o melodie care îți va face inima să tremure. Ascult-o. Și vezi ceea ce înseamnă bunătatea.

(KFC sau McDonalds?) KFC presupun....Deși mânânc doar pielea. Naoki mânâncă întotdeauna carnea. Scuze.

Ei, presupun că am să plec acum. Să aveți o zi minunată și astăzi. Decorați ziua de astăzi cu acele zâmbete ale voastre. A, da. Plănuiesc ceva interesant chiar acum. Poate voi posta detaliile pe LINE...Așteptați. Cuvântul-cheie este ”Shimoda-kun de la Burg Humburg Burg”. Ce e asta? Ahaha.

Nu uitați, ”Nu există un asemenea lucru ca un zâmbet nenecesar în lume” Să înveselim Japonia cea mohorâtă cu toate zâmbetele voastre bune. Ei, voi pleca. Adi-OS!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!