marți, 8 ianuarie 2013

Gackt - Info photobook 1999 - 2000



1999

8 iulie – Mizerable ~飛翔~ [hishou]

                Aceasta a fost prima carte-foto a lui Gackt ca artist solo. Fotografiile au fost făcute toate în locații din Franța. Aceasta este prima dintre cele două cărții intitulate ”Mizerable”. Stilul acestei cărți-foto  amintește de look-ul lui din Malice Mizer și ”Mizerable”. Pare să fie doi de Gackt diferiți în cartea-foto.
                Prima pare a fi mai aproape de ziua prezentă unde părul său e blond și scurt și toate pozele sunt complet colorate. Hainele sale sunt similar costumului în stil european pe care l-a purtat în videoclipul ”Mizerable”, completând cu o pelerină de mătase neagră. În a doua, părul său e lung și negru, legat la spate într-o coadă, și poartă o pelerină lungă albă. Aceste poze sunt în alb negru și par a fi făcute în zilele de demult. Singura asemănare între cele două costume sunt gulerele înalte ale pelerinelor.
                Într-un mod interesant, cei doi de Gackt diferiți apar pe același fundal și împrejurări în poze, așadar pare ca și cum Gackt din ziua prezentă readuce la viață pe Gackt din zilele trecute. Prima este o biserică și clădiri vechi europene în ruină, și apoi pare să se mute la împrejurări naturale, cum ar fi grădini, păduri, plaje și stânci. Ultima poză îl arată pe Gackt din ziua prezentă, unde el încă are același păr scurt blond, dar poartă hainele din ziua prezentă, stând într-un câmp de flori de un galben puternic.

8 septembrie – Mizerable ~運命~ [unmei]

                Aceasta este a doua carte-foto a lui Gackt. Ne duce unde l-am văzut ultima dată pe Gackt în cartea-foto ~hishou~, unde el poartă același costum. Fotografiile au fost de asemenea făcute în Franța. Spre deosebire de ~hishou~, unde poartă mărețele costume, Gackt poartă mai degrabă costume normale în această carte-foto. Trece prin câteva schimbări de îmbrăcăminte și este îmbrăcat într-un tricou cu mânecă lungă cu o geacă și pantaloni, de obicei totul în negru sau totul în alb, în majoritatea pozelor.
                Sunt și câteva poze cu el purtând un costum negru. O altă diferență principală între ~hishou~și ~unmei~ este fundalul fotografiilor. În această carte-foto, vedeți un Gackt în împrejurări mai natural, mergând pe o stradă părăsită, hoinărind pe o șină de tren, și dormind gol pe un pat. Puteți vedea și membrii din trupa sa, You și Masa, pe fundalul a câteva poze. Sunt de asemenea și câteva poze unde membrii trupei și Gackt pozează împreună goi.

2000

10 noiembrie - For Dears~Feter nos retrouvailles~

                Este cartea-foto – document de turneu pentru turneul MARS. Prima parte a cărții conține poze din culise, când Gackt se pregătește pentru turneu, și include o secție pe GacktJob. În următoarea parte, versurile fiecărei melodii sunt printate alături de poze cu Gackt performând melodia în timpul turneului. Următoarea parte a cărții urmărește turneul la diferite locuri de întâlnire, cu poze și comentarii în stil documentar pentru câteva dintre spectacole. Partea finală sunt raporturile live de la Dears în care și-au dat propriile impresii pentru fiecare dintre spectacole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!