marți, 15 ianuarie 2013

MOON CHILD - povestea (partea IV)

Ceremonia lui Yi-che

                Cei cinci sunt acum înapoi în parc, privind-o pe Yi-che în timp ce face ultimile retușuri la pictura sa. Soh îi invită să ia parte la ceremonia de mâine unde va fi dezvelită oficial. Son atunci îi întreabă dacă Kei va putea veni mâine și comentează asupra faptului că arată puțin cam palid. Kei îi promite că va încerca să facă tot posibilul să vină și zâmbește încrezător către Yi-che. Yi-che îi zâmbește înapoi.
                Următoarea zi. Kei întreabă mereu de vreme. Sho îi spune că va fi însorit și Kei îi zâmbește dezamăgit, spunând că e o vreme perfectă pentru ziua ei cea mare. Sho își exprimă îngrijorarea despre refuzul lui Kei de a bea sânge în ultimul timp, motiv pentru care arată mai slăbit. Kei atunci îi spune de sentimentele sale despre el ca vampir, și că trebuie să se hrănească din persoane pentru a supravețui. Dezgustul său față de sine și de ceea ce trebuie să facă îl face să țină această ”dietă de înfometare”. Chiar dacă lui Kei îi place să-și petreacă timpul cu ei acum, știe că nu e ceva ce va dura întotdeauna. În timp ce Sho stă lângă el și-l ascultă pe Kei, lacrimi încep să cadă. Kei reușește să-și controleze furia și frustarea și se îndreaptă pre Sho pentu a-i șterge lacrimile. Kei ajunge și-l îmbrățișează pentru câteva secunde, după care îi spune să se grăbească la ceremonie.

Moartea lui Toshi

                Toshi pregătește pizza pentru ei în restaurantul său, când primește un telefon care îl face foarte fericit. În același timp,îi  vedem pe cei doi bărbați care l-au urmărit pe Sho mai devreme apărând la restaurant. Îl înjunghie pe Toshi brusc. În timpul acesta, Sho și Son sunt la ceremonia lui Yi-che.
                Vremea se schimbă brusc și începe să plouă. Sho, Son și Yi-che așteaptă sub un copac ca Toshi și Kei să apară, când Son îi observă pe cei doi bărbați care tocmai l-au atacat pe Toshi, trecând pe lângă ei. Ei scot o armă din haină și încep să tragă asupra lui Sho, Son și Yi-che. Cei trei aleargă să se adăpostească pe lângă copaci. Toshi apare brusc în fața celor doi și încearcă să-i oprească din a mai trage, dar unul dintre ei îl lovește în stomac. Sho înceacă să ajungă la el să-l ajute, dar Son îl trage înapoi. Se pare că cei doi au fost trimiși de grupul mafiot de la care au furat bani. Unul dintre bărbații se întoarce spre Toshi și îndreaptă arma spre el, dar Kei apare de nicăieri și îl lovește. Încă slăbit din cauza lipsei de sânge, Kei cade pe pământ. Celălalt bărbat îndreaptă arma spre Kei, dar Toshi îi iese înainte și stă între Kei și bărbat, încercând să-l protejeze pe Kei. Bărbatul îl împușcă calm pe Toshi și el cade în genunghi.
                Kei reușește să se ridice și sare brusc în spatele bărbatului care l-a lovit, care îl împușcă pe prietenul său din greșeală. Kei atunci fuge spre pădure și bărbatul îl urmărește. Sho, Son și Yi-che se grăbesc să ajungă la Toshi, în timp ce parcul este plin de sunete de armă. Lăsându-l pe Toshi celorlalți doi, Son fuge după Kei în pădure. Sho îl ține aproape și îl strigă pe nume de nenumărate ori. Toshi îi spune lui Sho că tocmai a primit un telefon de la orfelinat, informându-l că mama sa l-a căutat și că trebuia să se întâlnească cu ea în parc următoarea zi. Toshi moare.
                Sho continuă să-l strige pe nume iar și iar, și îl ține de mână în timp ce Yi-che este în genunchi lângă ei, plângând în liniște. Câteva minunte mai târziu, Sho privește spre pădure și-l vede pe Son. Sho se ridică și se grăbește spre Son care-l privește pe Kei în pădure. Yi-che se alătură celor doi și e șocată să-l vadă pe Kei bând sângele bărbatului. Son și Yi-che continuă să-l privească pe Kei cu un amestec de frică și șoc în timp ce Sho îi spune lui Kei că Toshi este mort și îi cere iar și iar să se opească. Dar Kei doar continuă să bea sângele, ignorându-l pe Sho și ceilalți doi.

Chinuindu-se singur în Mallepa

                Filmul înaintează iar cu câțiva ani. Ce a făcut Kei și unde a fost în acești ani nu se știe. Tot ceea ce știm este că Kei a părăsit Mallepa. Lăsat singur, Sho s-a chinuit să supravețuiască în Mallepa și eventual să devină unul dintre liderii mafiei. Scena se deschide în parc, unde el se joacă cu fiica sa, Hana. El o ridică sus în aer și putem vedea că la spate are o curea cu arme. Apoi o lasă jos când bodyguard-ul său îi spune că e timpul să plece. Yi-che se îndreaptă spre ei și îl ajută să se îmbrace. Apoi o sărută pe obraz înainte de a pleca cu bodyguard-ul său. Ne putem da seama că cei doi s-au căsătorit de atunci.
                Sho vorbește cu o voce matură, puternică și are un look sofisticat. Sho comentează despre schimbările ce au avut loc în Mallepa lui Shinji care stă în mașină cu el. Cei doi frați par a se înțelege mai bine. Ajung la un bar, unde se întâlnesc cu liderul mafiei taiwaneze, împreună cu cei patru subordonați ai săi.  Îl vedem pe Son stând lângă liderul mafiei taiwaneze, Dl. Chan, și pare să-l ignore pe Sho chiar și când acesta îl salută. Sho scoate o țigară și face o mișcare bruscă ca și când ar scoate armele să atace, când de fapt el doar își aprinde țigara. Asta servește ca și avertizare către liderii mafiei că nu a venit nepregătit. Dl. Chan încearcă să facă o înțelegere cu Sho, cerându-i să se alăture grupului taiwanez. Sho refuză, spunând că prietenul său a fost ucis de oamenii săi și că nu li se va alătura niciodată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!