duminică, 13 ianuarie 2013

MOON CHILD - povestea (partea II)

Sho și Shinji se înstăinează

                În următorul capitol, Sho iese să-l viziteze pe Shinji, care acum are un magazin de pești. În drum spre, Sho realizează că a fost urmărit de doi bărbați, dar scapă ușor de iei și se îndreaptă spre magazinul fratelui său. După ce se ceartă puțin cu Jessie, o fată care îl ajută pe Shinji în magazin, pleacă să-l caute pe Shinji pe acoperiș, unde îl vede pe Shinji fumând. Drogul pare că deja și-a făcut efectul din moment ce nu-l salută pe Sho și îl ignoră pur și simplu. Sho își exprimă nemulțumirea față de fratele său. Shinji pleacă și vede o halucinație unde un pește uriaș înoată în jurul capului său. Înapoi la magazin, doi bărbați îl așteaptă pe Shinji și îi cer să plătească. Încep să-l bruscheze când Shinji nu poate plăti. Sho intervine și-l ajută pe Shinji să scape de plată. Sho se grăbește să-l ajute pe Shinji imediat ce cei doi bărbați pleacă, dar Shinji îi împinge mâna și-i refuză ajutorul.

Kei o întâlnește pe Yi-che

                E noapte acum și îl vedem pe Kei hoinărind singur prin parc. Întâlnește o fată ce pictează o frescă în parc și pare atras de pictura ei. A stat acolo privind-o pictând pentru ceva timp înainte ca fata să realizeze că el este acolo. S-au privit unul pe celălalt în liniște, și atunci Kei îi zâmbește și pleacă încet, încă privind la pictură. Când el trece de frescă, fata se întoarce și-l privește pe Kei.

Întâlnindu-l pe Son

                Sărim la o scenă în clădirile mafiei. Toshi stă în mijlocul unui birou, ținând câteva cutii de pizza. Liderul mafiei îl privește suspicios pe el și cutiile de pizza, iar Toshi spune că au fost trimise ca un bonus din partea șefului lor. Liderul mafiei îl crede și atunci Toshi împarte pizza în birou. Jos, unul dintre gardieni stă pe un scaun, mâncând pizza și plângându-se de slujba sa. Brusc adoarme în timp ce drogul din pizza își face efectul. Kei și Sho intră în cameră și sunt mulțumiți de Toshi. Brusc, un bărbat intră nesigur și cade mort. Sunetul armei se aude imediat după.
                Derutați, cei doi merg imediat să vadă cine i-a întrerupt și le-a stricat acoperirea. Îl întâlnesc pe Son și ambele părți îndreaptă armele una spre cealaltă. Încep să se retragă încet, dar cei din mafie apar și-i înconjoară pe cei trei. Kei începe să tragă și imitându-l, Son și Sho încep și ei să împuște. Imediat ce au scăpat de cei din mafie, îndreaptă armele iar unul spre celălalt imediat. Aceasta este scena în care Sho îi aruncă armă lui Kei fără a se uita la el. Cei trei se măsoară din cap până în picioare și după o scurtă conversație, decid să își alăture forțele deocamdată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!