miercuri, 9 ianuarie 2013

Gackt - Info photobook 2001 - 2002

2001

28 septembrie – Requiem et Reminiscence ~鎮魂と再生~ [Chinkon to Saisei]

                Este cartea-foto – document de turneu pentru turneul ”Requiem et Reiminiscence”. Prima parte conține versurile tuturor melodiilor interpretate în timpul concertului, acompaniate de poze ale melodiilor interpretate. A doua parte a cărții este intitulată ”Reverese” și este un interviu lung cu Gackt. A treia parte a cărții conține comentarii-documentar pentru fiecare spectacol al turneului, și are multe poze din spatele scenei din turneu. Partea asta conține de asemenea și un cuprins a vizitei lui Gackt în Taiwan. Ultima parte a cărții este intitulată ”Rebirth” și este de fapt un comentariu despre Gackt făcut de către scriitor. În cele din urmă, este o scurtă colecție de poze din revistele HV și UV. Cartea are 195 de pagini.

8 decembrie – 素晴らしきかな人生 [Subarashikika na Jinsei]

                Este prima dintr-o serie de cărții-foto pe care se pare că Gackt a intitulat-o 素晴らしきか な人 生 [Subarashikika na Jinsei]. Are 144 de pagini, și toate pozele sunt color. În prima jumătate a cărții, Gackt vorbește cu câteva cupluri, le oferă sfaturile sale în materie de dragoste și relații. Interviurile sunt acompaniate de poze în care Gackt poartă costume interesante, cum ar fi îmbrăcăminte de preot, robă chinezească de mătase și o uniform militară.
                A doua parte a cărții este o colecție de poze, cu imagini din diferite sesiuni foto pe care Gackt le-a făcut până atunci. Ultima parte este împărțită în secțiuni unde Gackt vorbește despre experiențele și părerile sale referitoare la diferite țări, incluzând Franța, Germania, Spania, America, India, Tailanda, Korea, Hong Kong și Japonia. Această parte este acompaniată de poze minunate cu Gackt îmbrăcat în costume reprezentând aceste țări, de la bonetă cu trei colțuri, pelerină și sabie în Franța, la costum de cowboy pentru America.

2002

25 octombrie – Just Bring It! Live Tour 2002

                Este cartea-foto  - document de turneu pentru turneul în cluburi din 2002. Conține poze din culise cu Gackt pregătindu-se pentru turneu, și de asemenea și poze de pe scenă din timpul turneului. Nu există interviu sau comentarii, și ceea ce este puțin scris în carte este scris în engleză. Cartea spune pur și simplu povestea turneului prin imagini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!