luni, 14 ianuarie 2013

MOON CHILD - povestea (partea III)

Alăturarea forțelor

                Înapoi în birou, Toshi se luptă singur cu mafia. Exact când rămâne fără gloanțe, Son intră în birou și începe să tragă. Sho de asemenea se luptă cu câțiva mafioți singur în altă parte a clădirii. Aruncă arma de la un mafiot, urcă pe umerii săi, și se prinde cu picioarele în jurul gâtului său. Folosindu-l ca pe un fel de sprijin, se învârte în timp ce împușcă. Apoi sare jos și încearcă să lovească pe cineva dar lovește podeaua. Alții înceracă să-l rănească pe Kei, dar el îl prinde pe unul și îl folosește ca scut.
                Filmul reușește să ofere publicului câteva momente haioase, cum ar fi că în timpul schimbului de focuri intens, Toshi primește un telefon și încearcă să preia o comandă. În acest timp, Sho continuă să se chinuie cu mafia. Acum se luptă cu săbiile. Sho reușește să se ferească de ele și se apropie de Kei care fumează calm o țigară. Kei îi dă țigara mai departe lui Sho și-l avertizează că bărbatul vine iar. Sho se ferește la timp și lupta contiunuă. Un bărbat din mafie se apropie de Kei, care deja fumează o altă țigară, și îndreaptă arma spre el. Kei își aruncă țigara și cade în spate. Bărbatul țintește capul lui Kei și trage în continuu, dar Kei își mișcă capul la o viteză uimitoare și bărbatul ratează mereu. Kei îl ridică în aer imediat ce rămâne fără gloanțe. Apoi scoate o altă țigară, dar e enervat de faptul că bricheta nu merge.
                Ne întoarcem iar la birou, unde Toshi încă încearcă să preia comanda. Sho s-a alăturat schimbului de focuri. Intră în mijlocul camerei și trage în continuu spre persoanele din colțul camerei. Sho rămâne în curând fără gloanțe, și Kei care tocmai a intrat în cameră, îl strigă. Ca din instinct, Sho se întoarce și reușește să prindă cartușul pe care Kei l-a aruncat. Continuă să tragă în timp ce Kei îl laudă. Realizând că partea lor pierde, liderul mafiei ia geanta plină de bani și încearcă să fugă. Son fuge imediat după el.
                Oricum, liderul mafiei se ascunde după un rând de motociclete și trage spre Son. Reușește să-l rănească pe Son în picior, dar imediat după o singură împușcătură, Son rămâne fără gloanțe. Son e acum complet la mila liderului. Liderul se îndreaptă spre el și îl întreabă cine e. El răspunde că este Son Tin-Chen, fratele lui Son Yi-che. Son îi mai spune că a atacat mafia ca răzbunare pentru că i-au violat sora. Dar liderului nu-i pasă și-și îndreaptă arma spre el.
                Din fericire, Sho apare la timp și îl împușcă pe lider în picior. În slow motion, Son prinde arma liderului și o îndreaptă spre el. Liderul începe să-l implore să nu tragă. Son ezită pentru câteva secunde, și atunci, tremurând și țipând de furie, îl împușcă. Sho îl privește în liniște dintr-un colț.

Casa lui Son

                Cei patru sunt acum acasă la Son. Fata pe care a văzut-o Kei în parc este de fapt sora lui Son. Ea are grijă de rănile lui Son în timp ce ceilalți îl privesc și fac glume pe seama lui. Atunci Son șchiopătă și îi cere lui Sho să o lase pe Yi-che să aibă grijă și de rănile lui. Sho se îndreaptă spre ea, puțin ezitând, și-și ridică mâneca unde sângele a început să se usuce. Puțin afectat de vederea sângelui, Kei sare și iese din cameră. Kei și Yi-che se privesc unul pe altul apoi Kei se întoarce și continuă să meargă. Ceilalți doi stau pe coridor în timp ce Sho este tratat. Sho pare hipnotizat de Yi-che și nu se poate opri să nu o privească. Yi-che ridică brusc ochii iar Sho privește repede în altă parte.
                Cei trei merg sus pe acoperiș să-l găsească pe Kei imediat ce Yi-che a terminat cu rănile lui Sho. Sunt uimiți de luna rozalie uriașă ce se vede la orizont. Son le explică cum Yi-che s-a oprit din a mai vorbi când era mică. Sho și Kei își întorc capul imediat spre Son, care-l avertizează pe Sho să nu se îndrăgostească de sora lui. Sho se panichează pe moment dar Son și Toshi încep să râdă imediat și fac glume pe seama lui Sho.

Petrecând timp împreună

Timpul pare să zboare după ce Sho, Kei și Toshi i-au întâlnit pe Yi-che și Son. Ies noaptea cu Sho în spatele volanului, conducând cu indiferență. Ajung pe o plajă și Toshi sugerează să facă o poză. Yi-che încă stă lângă mașină și Kei o vede zâmbind în timp ce le ascultă conversația. Când realizează că Kei o privește, se oprește imediat din a mai zâmbi. Toshi fuge în fața mașinii pentru a aranja aparatul foto și ei râd de aparatul său vechi. În timp ce pozează în fața camerei, Son sugerează să vină pe plajă în timpul zilei. Sho și Toshi se privesc unul pe altul în liniște, și Kei răspunde în locul lor spunând că e de acord să vină mâine ziua. Cu toți zâmbesc la cameră, cu excepție Yi-che. Kei se apleacă spre ea și-i spune că e în ordine să zâmbească atunci când se simte că e fericită. Ea îi urmează sfatul și zâmbește timid spre cameră.
                Imediat îl vedem pe Sho plimbându-se pe o alee, legănând în mână un buchet de flori. Trece pe lângă un bărbat care țipă ceva în mandarină. Contiună să meargă pe alee și se oprește imediat ce ajunge la colț. În fața lui, în casa lui Son sunt Toshi, Son și Yi-che care luau prânzul. Încearcă să se întoarcă în liniște, dar găinile încep iar să facă zgomot și Son se ridică de la masă privind spre locul unde e Sho. Sho ascunde repede florile la spate. Son îl invită la masă și Sho privește agitat spre Yi-che. Ea îl obsevă și se ridică de pe scaun, invitându-l. El o salută încet și lasă florile pe drum înainte de a intra. Sho, Kei și Son continuă să-și mânânce prânzul când Sho se îneacă cu mâncarea. În timp ce lua o înghițitură ca să-și revină, Yi-che se întoarce la masă cu florile pe care Sho le-a lăsat pe drum. Agitat, Sho stropește cu apă toată masa. Yi-che duce florile pe masă și Toshi spune că sunt frumoase. She continuă să o privească pe Yi-che cu gura deschisă și este de acord că (Yi-che) e foarte frumoasă. Urmează alte scene în care cei cinci vorbesc și se distrează în casa lui Son.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!