luni, 21 ianuarie 2013

MOON CHILD - relații între personaje - Sho +

Sho + Kei

                Kei este atât un mentor cât și comarad pentru Sho. Kei a fost cel care l-a învățat pe Sho toate abilitățile necesare pentru a supravețui în Mallepa, și mai târziu a luptat alături de Sho în toate încercările lor. Au trăit împreună și Sho chiar a adoptat viața nocturnă, mai mult spre disperarea lui Kei. (Fiind vampir, era evident că Kei nu putea ieși ziua, și nu vroia ca Sho să-i se alăture într-o astfel de viață.)
                Se pare că Kei nu a format o adevărată, reală legătură cu prietenii săi, în afară de Sho. Cu siguranță îi pasă de ei, dar nu în același mod în care îi pasă de Sho. Și mai este încă o diferență interesantă între Sho și Kei. Povestea arată diferitele relații ale lui Sho cu ceilalți clar, de exemplu iubirea lui pentru Yi-che, prietenia sa cu Toshi și Son, responsabilitatea sa față de fratele său, etc. Dar în cazul lui Kei, e doar prietenia sa cu Sho care este pusă în lumină în film.
                Este și întotdeauna a fost o legătură între Kei și Sho. Ce e posibil să fi părut la început a fi o simplă scenă de acțiune de fapt arată și legătura lor puternică. De exemplu, când sparg sediul mafioților și lupta cu Son urmează, Sho își scoate propria sa armă și o aruncă către Kei fără a se uita la el când rămâne fără gloanțe. Un alt exemplu este atunci când Sho rămâne fără gloanțe în mijlocul focurilor de armă, și Kei îi aruncă un cartuș. Tot ce a făcut Kei a fost să-l strige pe Sho, și el instictiv a știut ceea ce vroia Kei ca el să facă. Și așadar, întotdeauna a existat astfel de înțelegeri nespuse, ceea ce gândea celălalt și ceea ce avea el nevoie.
                Oricum, Kei însuși se vede ca fiind un monstru și îi e teamă de inevitabila despărțire care va veni atunci când prietenii săi vor îmbătrâni în timp ce el își păstrează aspectul tânăr pentru totdeauna. Deși știe acest lucru, Sho încă ține la prietenia lor și nu dorește să renunțe la Kei. A fost moartea lui Toshi care a cauzat într-un final despărțirea lor și a făcut ca Kei să părăsească Mallepa. Probabil că Kei s-a simțit vinovat de comportamentul său când nevoia sa de a se hrăni i-a înfrânt sentimentele sale pentru prietenul său, ceea ce el a spus că s-ar putea întâmpla într-o zi. Sau poate că îi era teamă că își va pierde controlul asupra lui iar și își va ataca prietenii.
                După câțiva ani, când se reunesc încă o dată într-o închisoare și Kei este închis pentru crimă. Sho a fost singurul căruia i-a răspuns, arătând cât de puternică era prietenia lor. Chiar și la sfârșit, Kei este îngrijorat pentru Sho și se întreba dacă era încă în viață. Cred că întâlnirea cu Sho a fost cea care l-a determinat decât faptul că trebuia să accepte sentința cu moartea. A simțit că putea muri liniștit, știind că Sho era în viață și că se descurca singur. Și când Kei era pregătit să renunțe la viața sa, un telefon din partea lui Sho cerându-i ajutorul l-a făcut să-și schimbe părerea.
                Motivul pentru care Sho trage prin acoperiș pentru a lăsa lumina să treacă, efectiv pentru ca Kei să nu se miște, a fost că nu vroia ca lupta sa cu Son să fie întreruptă. Nu vroia ca Kei să-l ajute sau să-l salveze când Son îl ucide în cele din urmă. Doar în acel moment, când cei doi mafioți tineri îl împușcă, Kei realizează ce vroia Sho să facă și fuge pentu a încerca să-l oprească. Temerile sale se adeveresc când el e singurul rămas și toți prietenii săi și cei pe care îi iubea nu mai sunt. Este evident că cei doi au încredere și țin unul la altul, așa cum ar trebui să facă prietenii și frații. Așa cum Sho nu a putut sta  și să-i îndeplinească dorința lui Kei de a muri, nici Kei nu a suportat ca Sho să moară în brațele lui, deși era ceea ce Sho își dorea. Nici unul dorind să fie lăsat singur în urmă, singurul mod este ca cei doi să moară împreună la sfârșit.
                Atât de apropiați cât erau, Sho nu înțelege deloc prin ceea ce a trebuit Kei să treacă ca și vampir, și nu a putut înțelege pe deplin sensul acestei vieți, până nu a devenit el însuși un vampir. Deși scena unde Sho a vărsat lacrimi în timp ce Kei vorbea despre a fi lăsat în urmă ne prezintă că Sho înțelege și îi simte durerea, el încă nu înțelege ce simți atunci când trebuie să te hrănești din alte ființe ca să supravețuiești. Acea scenă pur și simplu schițează neputința sa de a ști că nu poate face nimic să schimbe situația sau de a-i ajuta pe cei la care ține. Dar aproape de sfârșit, când îi spune lui Kei ”Dar sunt fericit că nu am făcut-o (să o transforme pe Yi-che în vampir)”, iar aici e momentul în care prietenia lor este completă, când au înțeles în cele din urmă durerea prin care fiecare a trebuit să treacă. Deci, fiind transformat într-un vampir și forțat să trăiască ca unul, legătura lui Sho cu Kei a crescut și mai mult, atât fizic cât și psihic.

Sho + Toshi

                Interacțiunile dintre Sho și Toshi oferă cele mai amuzante momente în film. Sunt de aceași vârstă și au crescut împreună. Amândoi sunt orfani și au trăit pe străzi încă de când erau mici. Crescând împreună, probabil că au împărțit majoritatea aventurilor. Comportamentele lor se aseamănă, ceva ce poate fi clar văzut atunci când sunt împreună și cu Kei. Când Kei este mai retras, sub un copac, Sho și Toshi sunt mult mai comozi și împart o prietenie tipică a tinerilor.
                Dar Toshi pare cumva mult mai matur decât ceilalți doi. Cu siguranță cel mai îndrăzneț. Când îi întâlnim prima dată, încearcă să fure de la un membru din mafie. Dar spre deosebire de cum vom vedea în viitor, Toshi are o responsabilitate mai mare aici. Se pare că el e cel care caută țintele, și tot el este cel care se apropie de mafie și încearcă să-i păcălească. În contrast, Sho era mai detașat de acțiune când era tânăr, și pur și simplu stătea undeva retras sau fugea când îi se spunea. Și când se întorc la ascunzătoarea lor și încearcă să deschidă valiza, Sho e mai degrabă interesat să-l hrănească pe Kei decât să-i ajute.
                De aici ne putem da seama că Toshi cunoștea mai bine străzile decât cei doi. El știe deja de ceea ce are nevoie pentru a supravețui pe când Sho e mai degrabă dependent de ceilalți doi. Probabil și pentru că Sho are un frate mai mare care are grijă de el și face mai mult din munca grea pe când Toshi nu are pe nimeni altcineva. Dar 9 ani mai târziu, s-a produs o schimbare de roluri, Sho preia rolul mult mai agresiv și face mai toată treaba pe când Toshi lucrează în umbră.
                Deși e interesant de notat că Toshi e singurul din cei trei care are o slujbă stabilă. Desigur, e posibil ca să fie doar o simplă parte din deghizarea ca să intre în birourile mafioților, și să lucreze acolo îi vine mai ușor să pună droguri în pizza. Dar în acest sens, se poate spune că Toshi are mult mai multă responsabilitate decât ceilalți din moment ce el are o slujbă de păstrat.
                E ușor să observăm cum moartea lui Toshi îl schimbă pe Sho complet. Tinerețea sa s-a terminat în ziua în care Toshi a murit, și a fost împins în etapa maturizării. Doar moartea prietenului său din copilărie l-ar fi devastat, dar acea moarte a adus și multe schimbări și în mediul lui. Sho îl pierde pe Kei, și eventual pierde și prietenia lui Son, care îl abandonează ca să se alăture mafiei taiwaneze. Moartea lui Toshi l-a făcut pe Sho să realizeze cât de slabi erau ei și l-a determinat să aibă succes în a-i proteja pe cei pe care îi iubește.

Sho + Son

                Relația dintre Sho și Son prezintă una dintre cele mai interesante conflicte din poveste, și majoritatea persoanelor se pot asocia cu sentimentele celor două personaje. Este greu de spus cine are dreptate și cine nu, pentru că amândoi își urmează pur și simplu calea în care ei cred și se întâmplă ca acele căi să se intersecteze. Comportamentul lui Son este de apreciat pentru că a avut curajul să aleagă aceea cale. Nu mulți dintre noi ar putea fi capabili să dea deoparte toate emoțiile și sentimentele pentru prieteni și pentru cei la care ține de dragul a ceva în care credem cu tărie. Și în acest caz, este de respectat faptul că el încearcă să reușească în ceea ce crede, și nu este vorba despre a prelua controlul lumii. Tot ceea ce el vrea un loc mai bun și mai liniștit. Aici e unde drumul pe care au mers până acum se schimbă. Atunci când Sho decide să devină mai puternic și de acum depinde de el să creeze acea lume, Son este convins că mafia taiwaneză este singura cu destulă putere pentru a face această schimbare. Scopul final este același, dar metodele pe care ei le aleg sunt diferite. Cum a spus și Son ”Tu ai luat-o pe calea ta, eu am luat-o pe a mea. Asta a fost totul.”
                Son alege să-l ignore pe Sho și se preface că a uitat prietenia lor când s-au întâlnit, cum ar fi scena din bar, dar Sho continuă să-i amintească și refuză să-l lase să uite. Asta arată cât de mult se ține Sho de speranța că este posibil ca să-și recâștige prietenia sa cu Son, că se va întoarce la ei. Și asta se poate vedea iar atunci când Sho vorbește cu Kei în închisoare și îi spune că va găsi un mod de a face ca lucrurile să revină la cum erau înainte. Probabil că s-a simțit mai mult trădat decât ură sau furie atunci când Son i-a părăsit. Dar în cele din urmă a renunțat și a început să-l urască cu adevărat pentru prima dată pe Son atunci când și-a văzut fratele mort.
                Sunt probabil câteva motive pentru care Sho nu-l ucide pe Son la sfârșit și de ce alege ca Son să fie cel care să-l ucidă. Unul dintre motive ar putea fi că el nu a putut să o facă. Sho încă îl vede pe Son ca fiind prietenul său, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat  și pur și simplu nu a putut apăsa trăgaciul. Sau probabil că nu a văzut nici un rost în a-l ucide pe Son. Toate acele amenințări pe care le-a spus la înmormântarea fratelui său au fost probabil din furie. El vede mafia taiwaneză sau liderul mafiei taiwaneze ca fiind dușmanul său, și nu pe Son. Plus că să-l ucidă pe Son nu ar schimba nimic. Nu l-ar aduce înapoi pe Toshi, și nici nu ar opri boala lui Yi-che. E pur și simplu fără rost.
                Singura întrebare care ar rămâne este de ce a vrut Sho ca să fie ucis de Son. Ne putem da seama că își dorea să moară, dar este cu siguranță un anumit motiv, și de ce era hotărât ca Son să facă asta? Un posibil motiv ar fi că vroia să știe dacă Son ar apăsa sau nu pe trăgaci. Cum Sho încă nu renunțase la Son, vroia să-l testeze să vadă dacă ar merge pe calea pe care a ales-o până la sfârșit? Sau poate că vroia atât Son cât și el să-și găsească propria lor încheiere. Sau poate dorea ca Son să se simtă pentru totdeauna vinovat că și-a ucis prietenul.
                Nu e greu să înțelegem de ce Son alege să se alăture mafiei taiwaneze. Până la urmă, toate motivele sale sunt destule. Dar este ciudat că este dispus să renunțe la tot ce a avut pentru a reuși în ceea ce își dorește. Probabil că asta nu a putut Sho înțelege. De ce este dispus Son să-și abandoneze toate emoțiile și sentimentele sale doar pentru a reuși în scopurile sale. Așa că probabil Sho speră că apăsând trăgaciul și ucigându-l, l-ar putea face pe Son să realizeze la ce a renunțat și sacrificat.
                Poate că acea scenă îl înfățișează pe Son ca fiind mai crud. Crud în sensul că nu se va da în lături de la nimic ca să-și îndeplinească scopurile, chiar dacă înseamnă să-și ucidă un vechi prieten. Probabil că el își alină vinovăția gândindu-se că Sho nu va ezita să facă același lucru, dar când Sho alege să nu-l ucidă chiar dacă are șansa, l-a făcut să realizeze în sfârșit ceea ce a făcut. El e singurul care s-a schimbat și în toate sensurile, a ”abandonat” prietenia lor pe când Sho nu a uitat-o niciodată. Este important de notat că Sho i-a salvat viața când s-au întâlnit prima dată. Când Son era pe urmele mafiei pentru răzbunare, Sho a apărut și l-a atacat pe lider înainte ca să-l poată împușca pe Son. Așadar e posibil ca acea rușine sau vinovăție l-a făcut să îndrepte arma descărcată spre Kei și efectiv să-și pecetluiască propria sa soartă.

Sho + Yi-che

                Este evident chiar de la început că a fost dragoste la prima vedere pentru Sho și este de îndrăgit să-l vezi făcându-i curte. El este captivat de ea și este chiar și mai mult ca niciodată determinat să o aibă după ce grupul de prieteni s-a destrămat. Yi-che este o reprezentație a vieții de familie, o viață pe care el întotdeauna și-a dorit să o aibă. Viața de familie este ceva ce Sho și de asemenea și Toshi nu au experimentat vreodată, deoarece erau orfani și nu știau decât de viața grea de pe străzi. Dar chiar și neexperimentat în iubire cum era, Sho și-a dat seama că Yi-che era atrasă de Kei.
                Nu ne este prezentat prea mult din viața lor după căsătorie, dar se pare că au avut o căsnicie destul de frumoasă împreună. Până la urmă, nu mulți tați mafioți își pot duce soția și fiica pentru o plimbare prin parc înainte de a pleca să se întâlnească cu alți mafioți. Yi-che este cea care petrece mai mult timp cu fica lor, Hana, în timp ce Sho își are grijă de afaceri. Este o femeie casnică tipică, ce are grijă de casă și pregătește mâncarea ca să poată lua cina împreună acasă. Deci, pare că mariajul lor era unul simplu.
                Scena înmormântării este una destul de emoțională. Nu doar pentru că Yi-che vorbește pentru prima dată, ci și a reacției lui Sho la acest lucru. Poate părea normal la început, dar se schițează cât de profundă este iubirea lui pentru ea. Imediat s-a oprit din lupta lui cu Son și a căutat consolare în brațele ei. Asta demonstrează a putut să dea deoparte furia cauzată de Son pentru ea. Probabil pentru că simțea în același mod și întotdeauna a fost și speranța lui că lucrurile se pot întoarce la cum erau. Dar poate că și o parte a fost că nu vroia să o pună într-o situație în care ea trebuia să aleagă între soțul ei și fratele ei.
                Din păcate, iubirea lui nu primește răspuns, după cum aflăm în scena ce se petrece în spital. Son o vizitează la spital și ea îl strigă ”tată”. Apoi se întoarce și le cere Hanei și lui  Kei, care de fapt era Sho, să-l salute. Era evident că Sho era rănit de sentimentele pe care ea din greșeală le-a dezvăluit lui Kei și lui însuși. Probabil că în timpul acelor momente, ea a ales înconștient să uite totul care îi aduce amintiri dureroase, ca de exemplu lupta dintre soțul și fratele ei, și astfel ea trăiește în ”lumea ei ideală”. În acest caz, ea era căsătorită cu Kei și părinții ei trăiau. Așadar, poate că în toți anii lor de căsătorie, ea îl vede pe Kei în Sho. Chiar și după ce ea și-a arătat adevăratele sentimente, Sho continuă să aibă grijă de ea. Nimeni nu-și poate imagina ceea ce a simțit atunci când i-a cerut lui Kei să o țină de mână.
                Yi-che a fost cu siguranță esențială în decizia lui Sho de a lupta cu mafia taiwaneză. Probabil că el vede moartea sa ca fiind soluția perfectă. Fără el, Kei și Yi-che puteau fi împreună, și cu fiica lor Hana de asemenea. Dacă Kei o transformă pe Yi-che în vampir, pot fi împreună pentru totdeauna. Acesta ar putea fi motivul pentru care el tot încearcă să-l convingă pe Kei să-i promită că o va transforma. Și desigur, asta va duce la sfârșit conflictul dintre Son și el. Prea multe persoane care au murit sau pe care le-a pierdut l-a făcut să obosească să trăiască și nu mai vede nici un scop în viața sa. Realizarea că după ceea ce a câștigat în cei nouă ani, el încă nu își putea salva persoanele dragi era de asemenea un factor enorm. O iubește destul încât să se retragă și să o lase să fie cu bărbatul pe care ea îl iubește. Și când îi spune la sfârșitul filmului lui Kei, ”Sunt bucuros că nu am făcut-o (să o transforme în vampir)”, arată iar cât de mulț tine la ea.

Sho + Hana

                Cu Yi-che moartă, Hana este singura familie pe care Sho o mai are. Este evident că o iubește ca tată și este mândru de ea. Când era mică, o lua în parc cu Yi-che și avea grijă de ea când Yi-che era în spital. Dar după ce a fost transformat în vampir, Sho o lasă pe Hana în grija lui Kei și pleacă din Mallepa. Uni ar putea numi asta un act de lașitate, dar de fapt, a fost un act de curaj din partea lui. Chiar dacă ține enorm la ea, nu vrea ca ea să vadă monstrul în care s-a transformat și alege să o părăsească. Cum a spus și Sho ”Nu mă puteam controla (nevoile sale), și nu vroiam ca ea să mă vadă așa”. Asemeni lui Kei, îi era teamă că ar putea să o atace dacă nu se putea controla.
                Mai mult, se putea sinucide dacă avea de ales, după ce a fost transformat în vampir. Singurul motiv pentru care nu a făcut-o a fost, după cum i-a spus și lui Kei, că nu vroia ca Hana să fie orfană. El știe că Kei nu o va transforma niciodată pe Yi-che în vampir, și după ce a devenit și el unul, știe că nici vorbă ca să o pună pe Yi-che să treacă prin aceeași tortură, și decide să continue să trăiască și să o vegheze pe Hana din umbră. Nu este menționat motivul pentru dispariția sa, pe care îi l-a spus ei, probabil cum că el a murit. Dar la sfârșitul filmului, ea îi simte prezența înainte de a părăsi parcul.
                Este evident și faptul că Sho știe de activitățile ei, care ne demonstrează că probabil i-a urmărit maturizarea peste ani. Asta, în schimb, ne arată că el nu a uitat-o niciodată și că ea este în mod constant în gândurile lui. Deși simte că îi este mai bine fără el, lui Sho încă îi pasă și o veghează de departe. El decide să părăsească această lume doar după ce este sigur că ea poate trăi pe propriile ei picioare. Hana are un viitor strălucitor înainte, părăsește Mallepa și merge spre o lume mai bună și mai sigură, așadar ea nu mai are nevoie de protecția lui Kei. A fost dintotdeauna dorința lor de mici copii să plece din Mallepa și să meargă în altă parte, așadar visele lor au fost realizate prin ea și acum Sho simte că poate în sfârșit părăsi lumea asta în pace.

Sho + Shinji

                Sho a depins de Shinji mult când erau mici. Shinji obișnuia să fie liderul grupului când erau copii, dar au fost prinși o dată și el a fost împușcat în picior. A fost infirm de atunci. Spre deosebire de Sho și Toshi, Shinji se temea de Kei și-l vedea ca pe un monstru.
                După ce au crescut, Sho începe să aibă grijă de Shinji acum. Trece des pe la magazinul său, și întotdeauna Shinji îi respinge ajutorul. Fiind fratele mai mare și cel care obișnuia să facă totul, nu îi este ușor să depindă de alții și să fie compătimit, așa cum vede el. Shinji a început să facă droguri, spre dezamăgirea lui Sho.
                După moartea lui Toshi, și imediat ce Sho avea mai mult succes, Sho l-a ajutat pe Shinji să-și pună pe picioare noul bar. Lucrurile mergeau bine de ceva timp, și Shinji s-a lăsat de fabricat droguri și-l urma chiar și pe Sho când lucra. Dar după ce mafia taiwaneză i-a împușcat pe membrii bandei lui Sho, Shinji a început să critice și să dea vina pe prietenia lui cu Kei. Aici apare primul conflict real între cei doi frați. Pentru prima dată, Sho și-a arătat sentimentele pentru fratele său. Deși a spus la furie, Shinji a luat-o în serios (parțial din cauza drogurilor, pe care începuse să le ia iar) și l-a confruntat pe liderul mafiei. Rezultatul a fost că Shinji a fost ucis.
                Deși nu s-a menționat nimic mai mult, și concentrarea în timpul înmormântării lui Shinji a fost mai mult pe furia lui Sho asupra lui Son, posibil ca Sho să se fi simțit vinovat pentru că a cauzat moartea fratelui său.
                Cei doi frați foloseau aceeași cutie pentru a-și păstra economiile. Mai întâi, Shinji o folosește pentru a păstra banii pe care reușeau să-i fure de la mafie când erau copii, iar când au crescut, Sho era cel care o folosea pentru a păstra banii. Odată ce ei au devenit un grup mai stabil, cutia se întoarce la Shinji care o folosea pentru a păstra banii care îi câștiga în barul său. Într-un fel, cutia era dată lui Sho pentru a o ține în siguranță atunci când lui Shinji îi mergea rău.
                Este interesant de observat că aceea cutie este la Shinji atunci când îi merge bine și nu face droguri. Este ciudat de spus, dar cutia îl reprezintă pe Shinji. La început, Shinji este liderul și el deține cutia. Dar după ce devine infirm, Sho o preia și începe să se implice în acțiune. Acum cutia reprezintă ideea că Sho se ridică și preia rolul de protector. După asta, Sho are succes și o împarte cu Shinji, iar cei doi frații devin iar apropiați. Shinji are propriul lui bar și primește cutia înapoi. Ultima dată când vedem cutia este când Jessie fură toți banii și-l părăsește. Cutia este goală încă o dată, lucru ce simbolizează sfârșitul vieții sale.

Sho + liderii mafiei

                Este foarte evident că Sho îi urăște pe liderii mafiei taiwaneze. După ce el însuși devine un lider puternic, el încă caută răzbunare pentru Toshi și eventual reușește în sfârșit când ucide întregul grup.
                Ținta lui Sho pentru jefuire când erau mici era de obicei grupul taiwanez și când s-au săturat să fie jefuiți, l-au urmărit. Pizza lăsată în urmă în scenă probabil că i-a dat de gol și Toshi a fost primul pe care ei l-au doborât. La nouă ani de la moartea lui Toshi, Sho încă este în conflict cu grupul taiwanez. La început, liderul l-a invitat pe Sho să li se alăture, dar Sho a refuzat pentru că ei erau cei responsabili pentru moartea lui Toshi. Imediat după întâlnirea cu ceilalți lideri, grupul lui Sho jefuiește un magazin de bijuteri condus de grupul taiwanez și ucide liderii care se întâmplau să fie acolo. Ca răzbunare, mafia îi ucide membrii grupului lui Sho în mijlocul străzii. Ca parte din răzbunarea sa, Sho merge în clădirea veche unde era mafia și ucide întregul grup cu ajutorul lui Kei.

Sho + propriul său grup

                După ce Sho are succes, își creează propria bandă, care pare să fie formată din persoane din diferite rase. Asta este în contrast cu mafia taiwaneză, care este formată în mare parte din taiwanezi și locuitorii din Mallepa. Dacă vă amintiți, la începutul filmului, naratorul vorbește despre numărul crescut de imigranți în Mallepa, în special japonezi. Banda lui Sho este în principal formată din persoane din acest grup, un număr de japonezi și alți străini. Vă puteți da seama de acest lucru și din ceea ce îi spune liderul mafiei lui Sho, cum că japonezii și cei de alte naționalități sunt considerați străini în Mallepa.
                Sunt patru persoane în total. Rick, care acționează ca bodyguard-ul lui Sho când acesta se întâlnește cu alte bande și este activ implicat în toate activitățile grupului. Celălalt membru care nu este japonez al grupului este cineva care pare să iubească toate lucrurile japoneze și are o fascinație cu ninja. Și-a tatuat chiar și ceea ce credea el că era numele unui faimos ninja pe braț, dar de fapt era ”daidokoro” care înseamnă ”bucătărie”. Sho îl lasă să se îmbrace ca un ninja când jefuiesc magazinul de bijuterii. Ceilalți doi sunt japonezi și-și petrec majoritatea timpului în barul lui Shinji.
                Desigur, mai este și Shinji care îl urmează pe Sho când are afaceri sau în acțiuni mai periculoase, de asemenea și Jessie, pe care o vedem prima dată când Shinji încă avea magazinul de pești când erau tineri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!