vineri, 11 ianuarie 2013

Gackt - Info Photobook 2004 - 2007

2004

27 martie – The Air MOON ~白昼の月~ [Hakuchuu no Tsuki]

                Aceasta este documentariul proiectului ”MOON”, care de fapt include două cărți. Una este carte-foto, numită ”Crescent side”, și cealaltă este o discuție despre proiectul ”MOON” (care nu e scrisă de către Gackt) numită ”Moon side”. Cartea-foto include poze de la ședințele foto a videoclipurilor ”Another world” și ”Wasurenai kara”, poze din culise de la turneul din 2002, de la filmarea filmului ”MOON CHILD” în Taiwan, și poze de la turneele ”Kagen no Tsuki” și ”Jougen no Tsuki”. Ediția limitată a venit într-o cutie mare ce adăpostea ambele cărți.


20 octombrie – The Gift – The Sixth Day & Seventh Night

                Este cartea-foto document a turneului ”The Sixth Day & Seventh Night” din 2004. Cartea se deschide cu un interviu lung pe două părți cu Gackt care vorbește despre turneu, incluzând comentarii despre cum se potrivește în povestea ”MOON”. Interviul este acompaniat de o ședință foto făcută în Japonia. Restul cărții este o colecție de poze din culise și de pe scenă din turneu.


2005

31 martie – Gackt 2005 TOUR DOCUMENT BOOK DIABOLOS ~哀婉の詩~ [Aien no Uta]

                Aceasta este cartea-foto document pentru turneul live DIABOLOS. Conține poze făcute în diverse orașii unde a concertat, incluzând poze din culise. Este și o ședință foto care a fost făcută la ruinele castelului Nakagusuku în Okinawa. Sunt două interviuri în carte, unul în care Gackt discută despre primul său turneu în Seoul, Korea, și unul în care vorbește despre trecutul său, începând de când a mers prima dată în Tokyo.
                A fost o ediție limitată a cărții care a fost legată în piele, acoperită cu o copertă de plastic, și incluzând un cuțit pentru scrisori argintii în formă de sabie. Cartea are 157 de pagini.


 22 septembrie - 素晴らしきかな人生 3 [Subarashikika na Jinsei]

                Este a treia carte din seria 素晴らしきかな人生  [Subarashikika na Jinsei]. Prima parte a cărții este o colecție de reguli de dragoste ale lui Gackt. Fiecare regulă este scrisă în caligrafie, și Gackt explică regula în câteva rânduri. Acestă secțiune este acompaniată de poze cu Gackt stând într-o mașină sport argintie, purtând o geacă de piele maro și ochelari de soare rozali.
                În a doua parte a cărții, Gackt le spune cuplurilor sfaturile sale în dragoste și relații. Costumele pe care le poartă în această parte a cărții nu sunt la fel de elaborate ca în trecut – este un cosmetician care tuned, un skateboarder, și un bărbat care poartă un yukata și mânâncă pepene într-o zi caldă de vară. Ultima parte a cărții este intitulată 素晴らしきかな人生 și este un interviu cu Gackt, acoperind diverse subiecte. Această parte este acompaniată de poze cu Gackt jucându-se în piscină și petrecând timp în sala de gimnastică. Cartea are 144 de pagini color.

2007

28 noiembrie – Gackt 龍の化身 [Ryu no Kenshin] Dragon incarnate

                Această carte-foto este o colecție de poze făcute cu Gackt în rolul lui Uesugi Kenshin (personajul pe care îl joacă în drama NHK Taiga ”Fuurin Kazan”). Pozele au fost făcute de Seiichi Nomura, atât în culise și în timpul filmării dramei. Majoritatea pozelor sunt făcute artistic cu Gackt pozând înăuntru și afară purtând diverse armuri și suikan colorate brilliant. Pozele splendid capturează diverse părți a imaginii și personalității a lui Kenshin, și calitatea e cea mai bună dintre toate cărțile-foto ale lui Gackt. Cartea are o copertă dură și are 160 de pagini color. Este un prolog care conține un interviu cu Ken Ogata, și de asemenea un interviu lung de nouă părți cu Gackt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!