joi, 10 ianuarie 2013

Gackt - Info Photobook 2003

3 martie – MOON CHILD – HYDE & Gackt

                Aceasta este o colecție frumoasă de fotografii făcute în timpul filmărilor filmului ”MOON CHILD”. Cartea este complet color și include fotografii din culise, și de asemenea și fotografiile originale cu Hyde și Gackt. Este un interviu cu Gackt și Hyde la sfârșitul cărții, în care își spun impresiile despre film, colegii alături de care au lucrat, și despre fiecare.

28 martie - 君が追いかけた夢 [Kimi ga Oikaketa Yume]

                Această carte-foto a fost lansată aproape în același timp cu single-ul君が追いかけた夢 [Kimi ga Oikaketa Yume]. Prima secțiune a cărții are diverse fotografii, incluzând pe Gackt într-o mașină sport roșie, cântând la o chitară acustică, purtând un maieu negru (pe care îl ridică provocator), și mușcând diverse flori colorate.
                Este și un scurt interviu în care vorbește despre mașini, și cât de des scrie melodii în mașini, decât acasă. A doua secțiune a cărții conține poze din culise din turneul ”Kagen no Tsuki” 2002. Următoarea secțiune are mai multe fotografii, cu Gackt stând pe o canapé cu o pisică, jonglând cu portocale în bucătărie, și întins în pat. Ultima secțiune a cărții este o poveste-foto cu Vivian Hsu, însoțită de versurile melodiei 君が追いかけた夢 [Kimi ga Oikaketa Yume]. Este și un scurt interviu unde Gackt vorbește despre melodia respectivă și cealaltă melodie ”Birdcage”.

18 iulie -下弦の月 ~2002 Final Live~ [Kagen no Tsuki]

                Este o carte doi-în-unu de mare format ce conține fotografiile de la turneele din 2002 și 2003. Cartea este plină cu fotografii exclusive color din culise și de pe scenă din cele două turnee. Pozele sunt făcute artistic și prezintă frumusețea și drama concertelor lui Gackt.

                 
 26 septembrie – Jihaku
                 Autobibiografia lui Gackt. Este scrisă în stil eseu, cu fiecare capitol care acoperă diferite zone din viața lui Gackt, de la viața lui, la proiectul său ”Moon”. Cartea conține câteva fotografii, incluzând două fotografii făcute chiar de Gackt.
                Traducerea acestei cărți în română poate fi găsită pe acest blog, cu etichetele ”jihaku” sau ”confesiune”.


octombrie – MOON CHILD Requiem
                Este o poveste ficțională scrisă de Gackt ce însoțește filmul ”MOON CHILD”. Acoperă perioada de timp când Son și Sho se despart, și include personaje care nu sunt în film. Este o secțiune – interviu la sfârșitul poveștii, împreună cu câteva fotografii cu Gackt. Cartea are 368 de pagini. A fost relansată în Decembrie 2005.

20 noiembrie – Crescent

                Această carte-foto a fost relansată cam în aceași perioadă cu albumul ”Crescent” și single-ul ”Last Song”. În majoritatea pozelor de la începutul cărții, Gackt ține mai tot timpul pistoale și cuțite, și poartă extensiile de păr lung pe care le-a avut în filmul ”MOON CHILD”. În a doua jumătate a cărții, sunt poze ce documentează filmarea videoclipului pentru ”Last Song”, și câteva cuvinte despre cum ”Crescent” este parte din proiectul ”Moon”. La spatele cărții este o vedere într-un plic.

15 decembrie -素晴らしきかな人生 2 [Subarashikika na Jinsei]

                Este a doua carte din seria 素晴らしきかな人生  [Subarashikika na Jinsei]. Ca și prima carte, prima jumătate a cărții este o serie de interviuri cu câteva cupluri cărora Gackt le oferă sfaturi despre iubire și relații. Această parte este însoțită de poze cu Gackt purtând costume, deși nu sunt la fel de elaborate ca în prima carte. Pozează cu pistoale și carabine în multe poze, și poartă o mască tip Zorro în unele dintre ele.
                Sunt câteva scene îmblânzite în care Gackt se joacă în piscină și pozând ca un bucătar ce a făcut o prăjitură de Crăciun. A doua parte a cărții este o colecție de poze, cu fotografii ce arată o parte sensibilă a lui Gackt, plimbându-se pe țărm, pozând cu un câine, și dormind cu o carte pe piept. Ultima parte a cărții include un interviu cu Gackt în care vorbește despre el, despre viața și prietenii săi, printre alte lucruri. Această secțiune conține multe fotografii cu obiectele sale personale, incluzând ochelarii, bujuteriile, laptop-ul ( cu un leopard print), și haine. Cartea are 144 de pagini color.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!