miercuri, 16 ianuarie 2013

MOON CHILD - povestea (partea V)

Noul grup al lui Sho

                Sho și Shinji intru într-o clădire, care este de fapt noul bar al lui Shinji. Jessie apare și-i întâmpină. Și ea, se pare, că a profitat de creșterea puterii lui Sho. Sho intră în bar under un grup de bărbați se prosteau. Aceasta este banda lui Sho, care e creată în majoritate din imigranți și străini. Chiar dacă și el glumește cu membrii bandei sale, pare mai rezervat și este clar că există o relație șef-subordonat, în opoziție cu relația pe care o avea cu Toshi și Kei. În bar, Shinji și Jessie își calculează încasările și Shinji o ceartă ușor pentru că iar greșește numerele. Shunji pune banii în aceași cutie verde pe care o foloseau când erau încă tineri și care i-a fost dată mai departe lui Sho când a crescut. Sho stă singur într-un colț și zâmbește blând în timp ce privește persoanele din jurul său.

Reîntâlnirea cu Kei

                Scena sare într-un alt loc, departe de Mallepa, care pare să fie sub asediu. Vedem un detectiv și un doctor mergând într-o celulă de închisoare și înăuntru este Kei legat de un scaun. Doctorul începe să-i explice detectivului situația lui Kei, a cărui nume este Lolli, și Lolli începe să-i pună întrebări lui Kei în engleză, în chineză și în chineza simplificată. Kei răspunde brusc în japoneză și cere sentința la moarte. Le-a spus chiar și cum poate fi ucis, punându-l direct în bătaia luminii soarelui. Oricum, Lolli decide să afle adevărul în loc să-l trimită direct la moarte.
                Înapoi în Mallepa, Sho și banda da sparg un magazin de bijuterii. Exact în acel moment, patru din mafia taiwaneză joc mahjong într-o cameră privată în magazinul de bijuterii. Din păcate pentru mafie, unul dintre ei rămâne fără bani și se îndreaptă spre magazin pentu a mai lua bani. Mafia dă peste Sho și membrii bandei sale iar toți patru sunt uciși. În acea noapte, când Sho e acasă cu Yi-che și Hana, vede un reportaj despre Kei la televizor.
                Sho îl vizitează pe Kei în celula sa. Vocea sa e înapoi așa cum era, blândă și mai întinerită. Sho continuă să vorbească și încearcă să-l facă și pe Kei să vorbească, dar Kei rămâne tăcut, privind în gol. Sho atunci scoate o poză cu Hana și-i explică ce s-a întâmplat după ce el a părăsit Mallepa, cum ar fi căsătoria sa cu Yi-che și nașterea fiicei lui. Când Kei nu răspunde, Sho se apleacă înainte și pune poza pe peretele de sticlă. Îl imploră pe Kei să se uite la Hana și îi confesează că întotdeauna și-a dorit ca să îi-o prezinte pe fiica sa.  Atunci, Kei ridică ochii în sfârșit și privește poza mult timp înainte de a-l întreba pe Sho de rest. Kei atunci îl întreabă de Son când Sho nu a spus nimic despre el. Îi spune lui Kei că Son s-a alăturat mafiei taiwaneze dar l-a asigurat pe Kei că va încerca să descurce lucrurile între ei doi. Kei recunoaște că e fericit să-l vadă pe Sho în viață și că e bine. Sho îi zâmbește.

Uciderea noului grup al lui Sho

                Lolli care i-a supravegheat în timp ce cei doi discutau, i-a cerut lui Sho detalii despre viața lui Kei. Sho recunoaște că nu știe nici el prea multe despre trecutul lui Kei. Dar Lolli îi spune lui Sho că el era singurul cu care Kei a vorbit, și își exprimă dorința de a afla adevărul, și probabil de a-l ajuta pe Kei. Cu toate acestea, Sho pleacă fără a-i spune prea multe. Sho sună în Mallepa, cerând ca cei buni avocații să fie liberi. În același timp în Mallepa, membrii bandei sale sunt brutali împușcați în mijlocul străzii de doi bărbați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!