sâmbătă, 19 ianuarie 2013

MOON CHILD - cronologie

2000 – Este prima dată când îi vedem pe Kei și Luka fugind de poliție. Luka e săturat să trăiască astfel și îi cere lui Kei să-și caute pe altcineva. Merg pe țărmul mării și în timp ce soarele răsare, Kei privește neajutorat cum Luka se transformă în cenușă.

2014 – Numărul de imigranți japonezi din sudul Mallepei a crescut în ultimii ani. Frustrarea și îngrijorarea cu privire la recenta scădere a economiei a cauzat izbucnirea unor revolte în tot orașul. Sho, Shinji și Toshi sunt trei din mulți orfani ce încearcă să supravețuiască pe străzile din Mallepa. Shinji este împușcat în timp ce încearcă să scape și este schilodit. Acesta este anul în care Sho îl întâlnește pe Kei și acesta devine mentorul lui Sho.

2025 – Sho și Toshi sunt acum adulți. Împreună cu Kei, dau spargeri în diverse clădiri deținute de mafie. Kei o vede pe Yi-che pictând în parc, deși cei doi încă nu se știu. Cei trei dau peste Son în timpul unei alte jefuiri. Son caută să-și răzbune sora, Yi-che, care a fost atacată de mafie. Cei trei devin prieteni apropiați cu Son și Yi-che. Yi-che le îngrijește rănile și este iubire la prima vedere pentru Sho. Yi-che termină pictura din parc. Toshi este atacat de mafie în timp ce lucra în pizzerie. Mafia îl atrage pe Toshi spre parc și încep să tragă asupra lui Sho, Son și Yi-che. Toshi este împușcat de două ori, prima dată când încearcă să-i acopere pe ceilalți, și a doua oară în încercarea de a-l salva pe Kei. După moartea lui Toshi, Kei părăsește Mallepa.

2028 – Se naște Hana.

2034 – Sho are propria sa bandă, în timp ce Son se alătură mafiei taiwaneze. Sho, împreună cu membrii bandei sale jefuiesc un magazin de bijuterii, condus de mafia taiwaneză. Se întâlnește cu Kei, care se află într-o închisoare și este acuzat de crimă. Membrii bandei lui Sho sunt brutali împușcați pe stradă. Shinji încearcă să-i răzbune dare este ucis și el de asemenea. Yi-che vorbește pentru prima dată, în încercarea de a-i opri pe Sho și Son să se ucidă unu pe altul. Yi-che este diagnosticată cu o tumoare pe creier. Își pierde memoria și-l încurcă pe Sho cu Kei și pe Son cu tatăl ei. Sho îl cheamă pe Kei în ajutor, care evadează și vine înapoi în Mallepa. O vizitează pe Yi-che în spital. Sho îi cere lui Kei să o transforme în vampir dar el refuză spunând că nu vrea să o supună pe Yi-che la același fel de viață pe care o are el. Sho îi cere să-l însoțească în răzbunarea lui. Sho reușește să-l convingă pe Kei să-i promită că o va transforma pe Yi-che și că va avea grijă de Hana. Liderul mafiei taiwaneze este ucis de proprii săi subordonați. Sho și Son se duelează. Kei îi ucide pe cei doi subordonați și se grăbește să-l găsească pe Sho. Son îl ucide pe Sho, când nu a tras ultimul glonte. Kei se grăbește doar ca să-l găsească pe Sho întins pe podea, grav rănit. Son, șocat, îndreaptă arma goală spre Kei și acesta îl împușcă. Nedorind să-l piardă pe Sho, Kei îl transformă în vampir. Sho părăsește Mallepa, lăsându-l pe Kei să aibă grijă de Hana.

2045 – Hana termină o nouă pictură în parc. Kei vine să-și ia rămas bun de la Hana și-i urează drum bun. Sho se întoarce în Mallepa, Kei îl găsește în fața picturii, admirând-o. Cei doi decid să meargă pe plajă și rămân în mașină așteptând răsăritul. Kei și Sho dispar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!