luni, 7 octombrie 2013

Twitter 17 octombrie 2011

A trecut ceva timp, huh...Sunteți bine cu toți? Presupun că voi încerca să răspund tuturor la timp înainte de a pleca pentru concert~~~~

(Cineva e emoționat de spectacolul făcut în colaborare cu CLAMP) Așa e, piesa de teatru va începe în curând. Va fi un spectacol interesant. De data aceasta va fi un spectacol legat de Visualive și Moon Saga. Trebuie să-l vezi.

(Cineva comentează referitor la plecare lui în Minamisanriku) De data aceasta am fost în câteva locuri. Oricum, am spus să mergem oriunde putem și staff-ul și membrii trupei au acționat din același sentiment. Acesta este un motiv pentru acțiunile curente ale YFC-ului. Astfel ca, să nu devenim epuizați, trebuie să facem ce putem pe rând.

(Cineva spune că YOU a postat pe blog ceva despre o răceală) Dacă stau să mă gândesc, ieri am lucrat la o nouă melodie până spre dimineață, și a spus că nu se simte bine. Dar el nu e niciodată bine. Ahahaha. El e mai tot timpul răcit. Trimiteți energia voastră.

(Cineva cere recomandări pentru aplicațiile iphone-ului) Îmi sabotez iphone-ul și îl folosesc... Folosesc aplicațiea ”Sabotare” des. Ei, ce spui să-l sabotezi pentru prima dată pe riscul tău? E o lume interesantă.

(Cineva întreabă dacă îi place să fie impresionat de public sau dacă e prea cuprins de melodie să-l simtă) Recent, am trecut de bariera pusă la concert de multe ori, dar din moment ce toată lumea îmi prinde picioarele, și devin ”obiecte de vânzare”. E în ordine să te ții de ele, dar mi-aș dori ca oamenii să se oprească să le mai prindă.

(Cineva comentează despre noua poză de la profil) Este o poză nu chiar recentă. Nu sunt prea multe recente așa că am fost nevoit să o folosesc pe aceasta. Este posibil să folosesc o poză de la concertul de astăzi.

(Cineva întreabă dacă i-a revenit vocea) Vocea mea nu vrea să iasă deloc....Dacă încep să mă antrenez de acum încolo să-mi măresc metabolismul, odată ce lucrurile încep să se miște în corpul meu, probabil că vocea îmi va reveni. Când sunt pe scenă, îmi fac vocea să meargă cu KiAi. Așa funcționează.

(Cineva întreabă dacă va posta pe blog) Îl editez acum. A ajuns să fie destul de lung așa că îl mai refac. Doar mai așteaptă puțin. Cred că am să-l pot face înainte de următorul concert. Iertare *pupic*

(Cineva spune că părea a fi amețit la ultimul concert și întreabă dacă e bine) Sunt întotdeauna amețit în a doua jumătate a festivalului. De multe ori țip prea mult și atunci simt că am să leșin din cauza lipsei de oxigen. Este KiAi, KiAi. Chiar dacă îți pierzi conștiința, dacă ai voință, îți poți ține picioarele pe loc. Așa funcționează. Festivalurile YFC sunt mortal de dificile, dar mai sunt alte spectacole unde inimile noastre se întâlnesc cu o asemenea forță?

(Cineva întreabă de al doilea single YFC) În sfârșit lucrăm la cel de-al doilea single YFC. Melodia este ca însuși YFC. ”ALL MY LOVE” nu e doar tristețe. E plin de curaj pentru a face un pas. Este un sentiment care vreau să ajungă la toți.

(Cineva întreabă să-și saboteze iphone-ul) Nu îmi pot imagina să nu-l sabotez. Recent, am putut deveni capabil să înțeleg eu însumi iphone-urile, așa că mă joc și cu exteriorul lui. Mi-a luat 2 ore, dar în sfârșit am înțeles interiorul unui iphone.

(Cineva întreabă cât e procentul de grăsime din corpul lui) În momentul de față, e cam 6-7. Ei, stilul meu de viață e destul de dur.

(Cineva spune că l-au văzut mâncând xiao long bao la TV și a fost și el să mânânce următoarea zi) De atunci, nu am mai putut să-mi fac o rezervare deloc *plânge* Înainte de asta, uneori, când îmi făceam o rezervare și mergeam să mânânc, îmi mulțumeau, dar e păcat că nu mai pot merge și să mânânc în felul meu...Ei bine.

(Cineva întreabă dacă a văzut comentariul lui Pokota despre YFC) L-am întâlnit în cabină ieri. E un tip drăguț. Ahahaha.

(Cineva spune că a stat în primul rând la concert și a fost lovită în dreapta de GACKT și în stânga de Chacha, și că a durut-o, dar au făcut-o fericită) Nu pune mâinile pe gard. Vom călca pe ele. Singurul lucru pe care îl poți pune este pieptul tău. Ai înțeles?

(Cineva întreabă cât de mult poate rezista la ridicarea greutăților pe bancă) Acum pot ridica până la 100 kg. În ultimul timp, sunt obsedat de piramida de antrenament, e foarte eficientă. Faci 60 kg de 10 ori, 65 kg de 10 ori, 70 kg de 10 ori, 75 kg de 10 ori, 80 kg de 10 ori, 85 kg de 10 ori, 90 kg de 8 ori, 95 kg de 6 ori, 100 kg de 4 ori și apoi faci iar în sens invers.

(Cineva spune că ar vrea să fie în primul rând și să-l zgârie) Serios, renunțați la zgâriat. Doare.

(Cineva întreabă dacă are deja un iphone) Îmi iau unul de peste hotare.

(Cineva întreabă în ce perioade îi vin în minte melodii ca ”Moso Girl”) Am scris melodia aia într-un minut, așa că nu e vorba când îmi vin în minte. Am scris-o în mod natural, ascultând melodia. Ei, astfel de lucruri se întâmplă.

(Cineva îi amintește că a scris că îi place Akimoto de la AKB48, și a fost o confuzie, dacă s-a referit la Sayaka Akimoto sau Yasushi Akimoto (producătorul lor)) Îl cunosc doar pe Yasushi Akimoto...Iertare...Sunt..prea mulți membrii AKB48..nu știu nici unul.

(Cineva întreabă dacă lentilele de contact vor fi valabile până la sfârșitul anului) Am reușit să facem câteva culori bune. Fujita Engineering fac produse bune. Am avut multe oferte din toată lumea. Ei, vom livra lentilele pentru ca toată lumea să fie fericită. Așteptați-le.

(Cineva spune că persoanele care le urăște cel mai mult din lume sunt cele care critică persoanele care lucrează din greu și dau tot ce pot) Nenorociții lumii sunt cei care critică sudoarea de pe spatele altora. Cei care se plâng de ce alte persoane fac când ei înșiși nu fac nimic. Nu contează dacă te scufunzi. O viață trăită cu pasiune e interesantă. Cei care nu se pot nici măcar juca serios nu se vor bucura de viață serios, nu-i așa? Vino la spectacol și încearcă să țipi serios.

(Cineva întreabă dacă membrii YFC se machiază singuri) Pentru YFC mă machiez singur. Acel gen de machiaj arată mai bine dacă îl faci singur. Ei, îi învăț pe ceilalți în timp ce mă machiez. JON e din ce în ce mai bun în ultimul timp.

(Cineva spune că în timp ce se holba la corpul lui minunat, a observat ceva ce seamăna cu o cicatrice de la o rană de cuțit pe partea sa dreaptă) Am multe răni de cuțit pe corp...Ei, majoriatea au dispărut, dar sunt amintiri de acum mult timp. Dar majoritatea sunt pe picioare. Sunt destul de mari.....

Eiii...e timpul să plec. Sau ar trebui să spun, e timpul să sosim. Acum trebuie să mă grăbesc cu antrenamentul meu, și să fac un festival grozav. Voi, încercați să țipați serios la YFC. Este ceva ce vom putea vedea după ce vă dați sufletul țipând. Lumea aceasta e plină de lucruri la care nu vă gândiți, dar le simțiți. Așa funcționează.

Ei...plec. Să zâmbiți. Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume. Zâmbiți întreaga zi. Adi-OS!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!