joi, 10 octombrie 2013

Twitter 28 noiembrie 2011

Neața~ Cum e toată lumea? Oricum, m-am întors în viață. Cumva, am supravețuit. Ahahaha. Se pare că v-am făcut să vă îngrijorați, dar sunt bine acum. Părăsesc spitalul astăzi. Împreună cu acea informație. Toată lumea dă ce are mai bun? Presupun că voi răspunde tuturor cât timp durează să fiu externat.

(Cineva spune că părea că respiră greu la emisiunea de la radio de dinainte de a fi spitalizat și erau îngrijorați) Din cauză că a fost live de data asta. Nu aveam cum să o amân. M-am gândit că voi continua să muncesc din greu atât de mult cât am să pot. Ți-ai dat seama? Ahahaha.

(Cineva crede că aripile vulturului din reclama Kissmark sunt grozave) A fost și foarte frig de data asta. Am filmat de la 4 dimineața până la 10 seara. Au fost -10 grade, așa că am răcit până s-a terminat. Ei, sunt bucuros că nu au fost accidente în timpul filmărilor. Nici răni.

(Cineva îl roagă să nu se suprasolicite) Cât de mult înseamnă să te suprasoliciți? Să trăiești o viață sigură e plictisitor. Voi face atât de mult cât pot. Și voi accepta imposibilitatea. Odihna e pentru atunci când te prăbușești. Trăiesc gândind astfel. Deci, m-am odihnit după ce m-am prăbușit. Asta e totul. Îmi pare rău că v-am făcut să vă îngrijorați.

(Deci, ai slăbiciune pentru asistente?) Nu asistentele, o slăbiciune pentru zâmbetele minunate.

(Cineva spune că au văzut echipamentul pentru snowboarding și întreabă dacă e în ordine să facă snowboarding la 30 de ani) Desigur. Începe imediat. Să devi adult și să ai hobby-uri minunate e cea mai mare bucurie în viață. E un lucru bun. Să adaugi ani nu e un lucru rău. Ce e important e cum îi adaugi. Nu-i așa?

(Cineva spune că o febră de 37 de grade e un lucru serios) Nu, nu, dacă o compari cu cealaltă zi când a fost de peste 40 de grade, nu e un lucru serios.  Ceea ce am învățat a fost că oamenii nu sunt înfrânți de febră, ce de dezhidratare. E ca o mașină. Chiar dacă temperatura crește, e în ordine atât timp cât radiatorul funcționează cum trebuie, dar momentul în care radiatorul se strică, se strică și mașina.

(Data viitoare flirtează cu mine!(în locul asistentelor)) Dacă zâmbești minunat.

(Cineva spune că se pare că GACKT își cam întrece limitele) Limitele sunt ceva ce cresc cu timpul, nu-i așa? Dacă nu ar fi fost, ai fi prea speriată să faci ceva. La fel e și cu Super Saiyan. E o replică faimoasă ”Ucide-mă pe jumătate acum.” Ca să-ți crești limitele, trebuie să ai multe sentimente despre ele.

(Îți plac sânii normali sau mari?) Ahahahaha. Ambele.

(Un bărbat spune că e slab în trup și spirit și vrea să fie puternic ca și GACKT și îl roagă să-i spună câteva cuvinte de încurajare) Curajul și încrederea nu sunt lucruri pe care să-ți le ofere cineva. Sunt lucruri pe care le scoți din tine. Pune-ți mâna pe inimă pentru mine. Poți simți, nu-i așa? Nu o să putrezești încă. Poți încă acționa. După asta, e doar alegerea ta dacă te poți mișca de acolo. Depinde de tine. Încearcă.

(Cineva spune că a fost grasă toată viața, dar a pierdut 30 kg după ce l-a întâlnit pe GACKT și îi mulțumește) Asigură-te că nu mai iei în greutate. Pentru că lupta cu tine însuți e de acum încolo.

(Ai fost în perfuzii 2 zile, ce vrei să mânânci cel mai mult?) Probabil o femeie cu un zâmbet minunat...

(Prin ”la fel e și cu Super Saiyan”, vrei să spui că și tu ești din rasa cărora le place războiul?) Oare...dar nu sunt toți bărbați?

Ei, părăsesc spitalul acum. Încercați cu toți să dați tot ce aveți mai bun cu cele mai bune zâmbete toată ziua. Nu uitați aceste cuvinte ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!