luni, 7 octombrie 2013

Twitter 27 octombrie 2011

Neața. M-am trezit la o oră ciudată dimineața asta. Înainte de a pleca, presupun că voi răspunde tuturor pentru puțin. Ei, ei, ei...

(Cineva îl roagă să-i ureze la mulți ani) La mulți ani. Sper că ai o zi minunată. Fă ca anul tău să fie semnificativ astfel încât să poți deveni o femeie minunată.

(Cineva spune că au un festival la școală astăzi și îi cer să vină să cumpere vafe) Ahahaha. Vreau să vin. Sunt în Osaka acum. În curând trebuie să plec pentru spectacol.

(Cineva întreabă dacă tatuajul lui de pe spate de la concert a fost henna) A fost un tatuaj acolo? Nu l-am putut vedea. Ahahahahaha.

(...) Picioarele mele au fost zgâriate la concert. M-am simțit de parcă am să lovesc din greșeală pe cineva, din reflex. Poți încă să le lingi, presupun, dar nu zgâria!!!

(Cineva întreabă dacă vocea lui e bine) Vocea mea încă nu și-a revenit. Când încep să mă antrenez după asta, și să-mi măresc viteza metabolismului și a temperaturii corpului, își va reveni puțin câte puțin. Își va reveni la timp pentru spectacol. Când pot vedea zâmbetele tuturor de pe scenă, vocea mea revine înapoi misterios. Așa funcționează.

(Cineva spune că a răcit și îi cere să aibă grijă să nu se îmbolnăvească și el) Răcești pentru că ești dezhidratată. Când dorm, dorm undeva unde umiditatea e destul de mare. Rareori răcesc. Oricum, dă-i umidificării o încercare.

(Cineva spune că a renunțat la țigări acum 2 luni și încă tânjește după ele și-l întreabă cum a reușit el) Dacă ai nevoie de ceva să pui în gură, găsește pe cineva și sărută-l sau ceva. E o cale mai bună.

(Cineva spune că a fost impresionată de blogul lui, și vrea să-și purifice sufletul la YFC. E în ordine să meargă din instinct?) Începe să faci ceea ce poți. Ce este important este să nu devii epuizată. Acționează. Nu uita asta.

(Cineva spune că BUNRAKU apare în sfârșit pe ecrane în Japonia) În sfârșit apare pe ecrane în Japonia. Cred că e un film interesant, așadar uitați-vă cu toți. Chiar cred că e interesant.

(Cineva întreabă dacă e în ordine să vină la YFC însărcinată în 8 luni) Privește-mă din locurile din dreapta sus, din spate. E destul de violent și nu vreau să se întâmple ceva.

(Cineva spune că ”îl înșeală” pe GACKT pentru că-l admiră pe TAKUMI și își cere iertare) TAKUMI e un frate mai mic și drăguț. Fiți afectuoși cu el. E drăguț.

(Cineva întreabă dacă bărbații în general vor ca femeile să fie sălbatice în pat) Nu e vorba că vrem, ci ”Te poți opri?”

Ei atunci, voi pleca acum. Vom avea un festival grozav iar în seara aceasta. Veniți cu KiAi-ul vostru și luați iubire. Să aveți cele mai bune zâmbete toată ziua. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume.” Ei atunci, Adi-OS!!

Argh, se pare că lista mea a dat o eroare și am ratat una, pentru că mă întrebam de ce era o întrebare postată fără răspuns. Uite așa.

(Cineva întreabă de ce și-a făcut un tatuaj) Ei, e o poveste lungă. E pentru a-mi aminti de 11 martie și de ceea ce trebuie să fac...voi scrie în blogul meu când am ocazia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!