miercuri, 30 octombrie 2013

Twitter 5 februarie 2012

Neața. Cum vă simțiți? Înainte să realizez, e deja târziu. Ei bine...Presupun că voi răspunde la tweet-urile tuturor mai întâi. Să vedem cum devine.

(Cineva comentează despre update-ul făcut la blog-ul său) Așa e. Lucrez din greu ca să fiu capabil să postez pe blog cât mai mult posibil în 2012. Am să pun KiAi în numărătoarea până la sfârșitul anului. Ei, sper că-i voi face fericiți pe toți.

(Cineva comentează despre ultima frază din blog-ul lui ”Viitorul numit ”mâine” este speranța celor care trăiesc astăzi serios”) Nu crezi că e adevărat? Dacă începi să gândești astfel, nu vei pierde ziua de ”azi”. Te vei opri din pierdut zile. Ar trebui să fi capabil să te bucuri serios fie că e viața privată sau ceea publică. Încearcă să trăiești serios. Va deveni ceva natural să poți zâmbi minunat.

(Un copil de clasa a VI-a îi scrie de pe telefonul mătușii sale și dorește să știe ce a făcut astăzi) Hmm...Dacă mă întrebi așa, nu am nici o scăpare. Am dormit doar 2 ore, m-am trezit la 8 dimineața, apoi am făcut o baie. M-am încălzit puțin pentru 2 ore, apoi am avut o întâlnire la 11, înregistrare de la ora 2, apoi la coafor la ora 6 și îmi vopsesc părul. Când e gata, cred că mă întorc la înregistrări.

(Sunt o femeie care vrea să-și modeleze corpul. Cum pot pierde în greutate ca să ajung să am forme potrivite?) Dacă vrei să pierzi în greutate, poți face asta dacă nu mânânci. Dar dacă faci asta, o să-ți strici corpul. Ce este important e să decizi acțiunile pe care le vei urma precis. E în ordine să mânânci carbohidrați dimineața sau ziua, dar nu noaptea. Nu mai mânca cu 5 ore înainte de a te culca. Poți pierde 5 kg în 3 luni doar dacă faci asta.

(Ce faci când simți că îți vine să caști în timp ce cânți?) Nu am cântat niciodată cu atât de puțin KiAi. Sau ar trebui să spun, un tip care pune puțin KiAi nu e grozav, nu-i așa? Melodiile sunt KiAi. O melodie fără KiAi sau sentiment e doar o listă de cuvinte. Cântă ca și cum ai dărui iubire inimii lumii. Vei putea cânta o melodie bună.

(L-ai văzut în ultimul timp pe Kanata Hongo?) Așa e, cred că am mers la snowboarding împreună recent. A crescut înainte să-mi dau seama....În timp ce-l învățam cum să se dea, toate acele sentimente s-au adunat și am început să plâng....Ei, din moment ce l-am antrenat din greu, cu multă iubire, cred că a devenit destul de bun.

(Ai fost la Disneyland? Vreau să te văd cu urechile lui Mickey) Nu am să le port. Ar fi ciudat dacă aș merge cu urechile. Oamenii ar crede că GACKT a înnebunit, nu-i așa? Dacă aș fi avut o prietenă, care ar fi vrut să mergem la Disneyland, și m-ar fi rugat din adâncul inimii, atunci, m-aș mai gândi...Dar, ugh...

(Ești o persoană-pisică sau o persoană-câine?) Sunt o persoană-care-iubește-femeile-cu-un-zâmbet-drăguț.

(Vreau să fac ceva să-ți ridic Magnum-ul) Dacă ne întâlnim vreodată, ești binevenită. Dar e posibil să te distrug...Da, cu siguranță te voi distruge....

(Vei mai fi blond pentru mult timp?) Așa e....Mă gândesc să rămân blond până la piesă. Îmi place să am părul decolorat așa...ei spun că decolorarea te chelește, dar nu cred. Mai degrabă, e cum îl tratezi după. Ce e important e să ai grijă de el ca să nu fie uscat.

(Cineva întreabă cum rezistă calculatorul lui cu toate tweet-urile) Am o bănuială că se va opri în curând. Mesajele curg ca o cascadă. Pare că într-un minut o să bâlbâie, apoi se poticnește, și într-un final ajunge într-un punct mort.

(Cineva întreabă dacă o să mai folosească Twitter) Nu știu...Inițial m-am gândit să o fac temporar, așa că încă nu m-am decis cât timp am să-l mai folosesc. Vreau doar să țin legătura puțin când am timp. Este semnificativ dacă pot să te ghidez, chiar și puțin. Ei, am să o fac de acum.

(Cineva spune că ei și prietenii lor s-au distrat cântând ”Graffiti” la karaoke) Mulțumesc. YOW!!!

(Am 2 băieți de 5 și 3 ani. De ce am nevoie că să-i fac să crească frumoși în interior asemeni lui GACKT?) Ce e cel mai necesar e să înfrunți lucrurile, nu-i așa? Ca să faci pe cineva să meargă până la sfârșit în tot ceea ce fac, nu e cel mai important să le dai sprijinul cuvenit? Sună simplu, dar e foarte dificil. Dacă ai multă iubire și credință în copilul tău, vor deveni copii buni pentru tine.

(Ce este ”bunătatea” pentru tine?) Considerația de a coase rănile cuiva care suferă de durerea ce e în inima lor. Dacă le lingi rănile, le vei lua durerea doar pentru câteva clipe, dar nu va vindeca rana. Uneori ai curajul sau nu să coși rana. Uneori ei nu înțeleg. Dar bunătatea poate fi exprimată și prin strictețe.

(Cum ai învățat să vorbești engleza?) Dacă citești cărți în engleză în fiecare zi, vei putea spune cuvintele. Dacă ai un moment liber, încearcă să mai citești încă o carte. Vei putea vorbi atât de mult că e haios. Încearcă mai întâi. Dacă ai să o ții așa cam un an, lucrurile se vor schimba cu siguranță.

(Nu sunt drăguță și nu am stil. Nu pot să mă gândesc dacă o babă ca mine vine la un spectacol de al tău. Voi fi doar o piedică) Nu te numi așa. Adevăratele ”babe” sunt cele care nu recunosc că sunt. Dacă te urăști, atunci chiar și puțin, fă tot ce poți ca să începi să te placi mai mult. E în ordine să faci pași mici. Dacă nu te dai bătută, vei deveni cu siguranță drăguță. Okey?

(Ți-ai schimbat poza de profil) Ei...am promis. Îmi țin promisiunile.

(Ai zile libere?) Un bărbat adevărat nu face pauze.

Mă întorc după șamponare.

*oftează* M-am întors.

(Șampon??) Sunt la coafor și mă tund.

(Care e motto-ul lui GACKT?) ”Dacă poți muri, cu un zâmbet pe chip, atunci e în ordine” Dacă trăiești cu sentimentul acesta, poți trăi ziua de ”azi” fără nici un regret. Așa este.

(...) De asta...nu sunt în baie. Sunt la coafor. Nu ar fi pervers să intru în baie la coafor? Vrei să intre cineva cu mine, la un coafor?

(Când erai copil, erai fan Ultraman sau fan Kamen Rider?) Eram fan Golgo 13. Bărbații sunt Golgo sau Duke, nu-i așa?

(Cineva întreabă dacă se tunde mai scurt) Mă gândesc să-l scurtez doar pe o parte.

(Cineva spune că a devenit plin de încredere de când el a spus femeilor să fie erotice) E minunat. Continuă.

(Cineva întreabă dacă 18 e prea târziu pentru a începe a face snowboarding) Am început după 30. Nu contează dacă tu crezi că e târziu sau nu. Dacă crezi că e prea târziu, începe chiar acum. Nu este timp de pierdut îngrijorându-te. Nu contează ce faci, primul lucru e să acționezi. Ai înțeles?

(Cineva întreabă dacă face repetiție pentru piesă deja) Încă scriu scenariul. Îl scriu chiar acum. Termin în curând. Scriu un scenariu minunat. Așteptați-l.

(Pe Twitter...la un coafor) Sunt într-o cameră privată...Nu e nimeni aici decât staff-ul meu.


Eiiii, presupun că am să plec acum. Toți să aveți o noapte minunată. Am să folosesc timpul rămas să termin scenariul. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume.” Folosiți-vă de cele mai bune zâmbete ca să-i faceți fericiți pe cei din jurul vostru. Ei bine, Adi-OS!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!