joi, 10 octombrie 2013

Twitter 20 noiembrie 2011

Toată lumea e bine? Am revenit pentru prima dată după mult timp. Puțin înainte de a începe antrenamentul de Tae Kwon Do, presupun că voi răspunde tuturor.

(Cineva spune că obrajii săi păreau trași la evenimentul CoD și întreabă dacă e bine) Ahahahah, sunt bine. De data asta, în turneul YFC, procentul de grăsime din corpul meu a scăzut la 6%, deci doar am pierdut în greutate. Nici nu am băut deloc alcool în timpul turneului. Doar că grăsimea din corpul meu a dispărut brusc. Corpul meu a devenit rapid ferm. Mi-am permis să beau alcool iar, așa că grăsimea din corp ar trebui să se întoarcă.

(Cineva spune ceva referitor la revenirea lui pe Twitter) Am revenit. Deși nu pot sta prea mult timp. Fac o verificare finală la înregistrarea ”ALL MY LOVE”. Va fi lansat în curând. E un sentiment frumos. Surprinzător de bun. Și videoclipul arată bine. Abia aștept să-l ofer tuturor.

(Cineva vorbește despre jocul de pe telefon ”corespondența școlară” și întreabă dacă va fi Gakuensai anul acesta) Am auzit că Gakuensai este anulat anul acesta din cauza absenței Președintelui Consiliului de Studenți. E păcat, dar nu avem ce face. Din moment ce vine înapoi în Japonia o dată iarna, presupun că ar putea fi Taiikkusai (excursia fan-club-ului)?

(GACKT face Tae Kwon Do?) Nu pare? Am studiat artele marțiale de când eram mic, dar nu este nimic care să mă intereseze ca Tae Kwon Do-ul. Ei, chiar dacă durează mult timp să avansezi, momentan sunt cea mai rapidă persoană care a obținut centura neagră în Japonia. Ahahaha. O fac cu KiAi!

(GACKT, te rog să mă înfrângi cu Tae Kwon Do!) Data viitoare. Dar o să te doară al naibii de tare.

(Cineva îi  spune să se antreneze din greu astăzi) Desigur. Vor fi multe persoane astăzi. Și Maa din Inoue a participat...Verific înregistrările momentan, și voi participa la Tae Kwon Do după asta, așa că astăzi este destul de încărcat. Sunt extenuat...este KiAi.

(Vreau să trăiesc grozav, care e cel mai important lucru?) Mai întâi, să găsești pe cineva pe care ar trebui să protejezi, pe cineva care vrei să protejezi. Dacă faci asta, nu vei avea de ales, decât să devii bărbat. Nu-i așa?

(Ce vrei să mânânci cel mai mult?) O femeie frumoasă....

(Zgârietura de pe brațul tău s-a vindecat fără infecție?) Cu siguranță va lăsa o cicatrice...Ei, nu pot face nimic. Nici dacă mă gândesc la ea nu ajută. Și picioarele sunt acoperite de zgârieturi. Vreau ca toată lumea să-și taie unghiile puțin mai des. Data viitoare, dacă sunt zgâriat, am să-i lovesc.

(Cineva spune că plânge că l-a văzut întorcându-se pe Twitter) Nu plânge. Întotdeauna mă întorc.

(Gakkun, unde ești acum?) În studio-ul meu, făcând o ultimă verificare la noua melodie YFC. Sună destul de bine.

(Cineva întreabă cum trece peste perioadele triste și dificile) Trebuie să râzi în astfel de momente. Trebuie să continui să trăiești cu toată puterea ta, crezând că lucrurile triste care se întâmplă acum sunt lucruri de care vei putea râde peste 5 ani.

(Cineva întreabă unde a fost filmat ”Graffiti”) A fost în Shibuya, în față la Tokyuu Hands. Am fost surprins de câtă multă lume era. Ei, se întâmplă. Sunt bucuros că filmarea nu a fost amânată.

(Cineva întreabă cât de mult poate ridica o ganteră) Încerc să nu le ridic pe cele care sunt prea grele, dar dacă o ridic până la piept, poate cam 120 kg? Cântăresc 69 kg acum, deci orice mai greu de atât mă îngrijorează puțin. Cred, probabil, voi putea ridica până la 140 kg.

(Cineva spune că e interesat de Tae Kwon Do și vrea să știe la ce vârstă a început) Desigur că o poți face. Talia ta se va subția și echilibrul tău se va îmbunătăți. Vârsta nu are nimic de a face cu asta. Încearcă. Te va acapara.

(Cineva întreabă dacă fiul lor de 4 ani ar trebui să studieze chitara electrică sau pianul) Dacă vrei să convingi un copil să cânte la instrument, ar trebui să le învețe pe amândouă. Posibil ca la început să pară neeficient, dar va stăpâni partea practică a lucrurilor. Și cu limbile la fel, dezoltarea din ultimul timp e complet diferită dacă înveți două limbi în același timp, decât una singură. Calea lacomă e bună pentru tot.

(Cineva întreabă dacă are planuri să apară la TV) Nu sunt bun la aparițiile TV....dar din moment ce e sfârșitul anului, voi încerca să accept câteva oferte. Se pare că lucrul acela va veni iar anul acesta.

(Sunt vedete pe care le urăști?) Nu urăsc pe nimeni. Ei, uneori ajung să mă lupt cu oamenii. Dar doar pentru că ne luptăm, nu înseamnă că îi urăsc. Mă bat dacă cineva mă provoacă, dar după asta, devenim prieteni brusc.

(Cineva întreabă dacă îi place să fie călcat pe mâini de el atunci când se ține de bară în timpul unui concert îl face tip M) Ești destul de M...încă ești slab.

(Cineva întreabă care e definiția lui despre Jipang Rock) Tu ești cel care mi-a trimis un e-mail întrebându-mă despre asta, nu? Am să-ți răspund la e-mail. Se pare că va dura ceva. Folosește-o în eseul tău.

(Cineva spune că a ajuns la știri pentru că a călărit în Shibuya) Chiar vreau să-mi trăiesc viața cu un cal în loc de mașină...caii sunt buni.

(Ești bun la judo?) Nu am nici un interes să țin sau să fiu ținut de bărbați. Voi face prinderi de încheieturi, dar doar pentru a pune la pământ femei.

(Cineva întreabă dacă dezvoltarea rapidă prin învățarea a două instrumente în același timp este limitată doar la copii) Adulții sunt la fel. Sau mai degrabă, adulții sunt cei care au nevoie de abilitate practică.

(Cineva spune că a încurcat frâna cu accelerația și aproape a făcut un accident, și întreabă dacă el a avut vreo experiență periculoasă la condus)  M-am învârtit cu mașina în aer, am căzut de pe acoperiș făcând lucruri periculoase...ilegale...apoi am condus aproape de o stâncă, oprind exact înainte de a mă apropia de moarte. Ține minte să conduci sigur.


Ei, plec acum. Toată lumea, să aveți o noapte minunată cu cele mai bune zâmbete. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume”, continuați să zâmbiți și amintiți-vă aceste cuvinte. Ei atunci, Adi-OS!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!