marți, 22 octombrie 2013

Twitter 25 ianuarie 2012

Neața...Înregistrăm până la miezul nopții, dar m-am trezit iar, deși nu prea am dormit. Cum vă simțiți? Presupun că voi răspunde tuturor pentru puțin timp, înainte să mă întorc la lucru. Dimineața devreme. Pe Twitter.

(Cineva întreabă dacă știa de expoziția făcută de o femeie cu desene în creion cu el) Sunt schițe frumoase. Mi le trimite des și întotdeauna sunt impresionat. Poate ar trebui să încep să desenez iar...Toți care au timp, mergeți să le vedeți.

(Cineva spune că vrea să vadă Tempest 3D, dar s-a vândut totul) Chiar așa? Sunt bucuros să aud asta. Ei, Jo-san e un personaj destul de interesant și vreau ca toți să-l vadă. Nu sunt alte personaje așa de perverse. Sunt atras de rolurile care te fac să spui ”Ahh!”. Răufăcătorii mi se potrivesc.

(Cineva spune că sunt postere BUNRAKU peste tot în Barcelona) BUNRAKU tocmai a ajuns în Spania. Am primit o poză cu posterele BUNRAKU puse peste tot. Sunt fericit să aud asta.

(Cineva întreabă dacă ăi place zăpada din Tokyo) A început să ningă în timp ce mâncam afară, așa că m-am dus în balcon ca să pot privi. A fost o zăpadă frumoasă. Vreau să merg la snowboarding în curând.

(Cineva spune că TAKUMI a spus că GACKT e grozav) De ce? Nu-l înțeleg, pe TAKUMI. Întotdeauna se prostește, așa că nu îmi dau seama când e serios. Ahahahahaha. Dar e drăguț, tipul acela.

(Te-am așteptat) Sunt bucuros că m-ai așteptat. M-am întors.

(TAKUMI a spus pe Twitter că înregistrai, a ieșit bine?) Așa e. A ieșit bine. Ahahahaha. Dar o să terminăm după încă câteva melodii. Sunt multe melodii interesante. Albumul YFC e cel mai tare!

(Bună dimineața Gaku-chan. Kyaa! Sunt atât de fericită că ești aici, nici nu mă duc la baie!) Grăbește-te și du-te. Te vei uda. Vino înapoi când termini.

(Am un examen! Îmi poți spune câteva cuvinte de încurajare?) Nu renunța până la sfârșit. Nu e nimic ce nu poți lua, prin multă muncă și KiAi. Fă tot ce poți și treci!

(Încă nu ți-ai schimbat poza de profil?) Bine, bine...am să o schimb mai târziu. Chiar trebuie?

(Roller-ul apare în blog-ul YFC des în ultimul timp. Este Roller-ul GACKT (cu DVD bonus) sub dezvoltare?) Desigur. Sunt multe lucruri pe care nu le poți face cu roller-ul de pe piață. Roller-ul GACKT e în curs de dezvoltare ca tu să obții cea mai sexy talie. Vreau să iasă până la vară....

(Ce culoare la lenjerie îți place pe o femeie?) Am spus clar că nici una e cea mai bună, nu-i așa? Devino o femeie care poate fi complet dezbrăcată.

(Angajezi menajere?) Una noua a fost angajată. E o fată destul de drăguță. Sper să-și facă bine treaba.

(TAKUMI a spus că videoclipul de la ”Mata koko de aimasho” ne va face să plângem, e chiar atât de bun?) Așa e. Videoclipul a fost făcut în Sendai. În el e motivul pentru care suntem ca YFC și a sentimentelor prețioase. Plănuim să includem videoclipul pe album. Vreau să ajungă în sufletul câtor mai multe persoane. Cu siguranță îți va încânta inima.

(Stau dezbrăcată aici și mă uit cum se umple lista de Twitter cu GACKT) Ai să răcești. Pune niște haine pe tine!!! Sau cel puțin nu ieși afară așa. Ai să șochezi pe toți, nu?

(Cineva întreabă dacă îi plac asistentele, din moment ce lui YOSHIKI îi plac) Nu mă supără asistentele....dar urăsc spitalele...sau ar trebui să spun că sunt slăbiciunea mea.

(Cineva spune că speră că un răspuns de la GACKT i-ar reduce febra) Ar ridica-o. Pune KiAi și scade-o cumva și readu zâmbetul pe buze!!!!

(De obicei nu port sutien și chiloți pe dedesubt) Grozav!!! Așa ar trebui să facă o femeie. Sau ar trebui să spun, că sunt prea multe femei care dorm în lenjerie, și nu e bine. Dacă dormi cu lenjeria pe tine, sânii tăi vor atârna. Sânii tăi sunt normal susținuți de mușchi. Dacă folosești altceva ca să-i susții în loc de mușchi, vor slăbi și pieptul tău nu va arăta bine.

(Dacă YOSHIKI spune că va participa în S.K.I.N., vei participa și tu?) OK, dacă el spune că va participa, voi merge cu el. Ahhhh...mă întreb dacă MIYAVI...Poate că nu....

(Cineva întreabă când recomandă el să mânânci proteine) Este mai bine să mânânci în timp ce faci exercițiile, desigur. Ce e important e să mânânci ceva de bună calitate cu puțin zahăr. În ultimul timp sunt multe lucruri ce au proteine și sunt pline de zahăr. Acelea te vor îngrășa. Sunt mulți japonezi care cred că proteinele te îngrașă, dar eu nu mă îngraș.

(Fă-mă sora ta mai mică) Fi o femeie bună. Urmează calea spre feminitate până la sfârșit. Succes, surioară!!!

(Cineva întreabă care e punctul lui slab) Sunt slab la zâmbetele minunate. Întotdeauna mă doboară...nu prea mai găsesc în ultimul timp. Femei cu zâmbete minunate, asta este...presupun că o să le caut....

(Câte limbi vorbești?) Cam 4-5...Dar foarte puțină japoneză.

(Ce e viața?) O călătorie în căutarea răspunsului la întrebare.

(Ai fost prea pervers toată dimineața!) Nu mă pot abține, nu-i așa? GACKT e compus din 90% erotism.

(L-ai întâlnit pe Shigesato Itoi?) Nu. Dar cred că e o persoană minunată. Are puterea de a interpreta. Cred că e o persoană importantă. Nu sunt mulți ca el. Acțiunile lui sunt grăitoare.

(Te înțelegi mai bine cu copii decât obișnuiai?) Recent, a fost o epidemie de sarcini printre femeile de la biroul meu. Sau ar trebui să spun, de ce naiba au copii în același timp? Ei, sunt vești bune, așa că e în regulă. Totuși, chiar și șoferul meu a devenit tătic...e întotdeauna vesel.

(Ce mai face Magnum?) Poți veni să-l înveselești...a fost puțin cam singur în ultimul timp...

(Ce e bushido?) Modul de gândire că trebuie să-i protejezi persoanele care sunt importante pentru tine, și astfel modul de a trăi.

(Îți place părul scurt sau lung?) Chel, poate.

(Pari nemuritor) Îmbătrânesc cum trebuie. Sau ar trebui să spun, să strângi ani ca să îmbătrânești nu e așa de rău. Dacă poți privi înapoi în fiecare an la cum ai trăit și recunoști și ești satisfăcut, să strângi ani astfel pare un lucru minunat. Așa este.

(Cineva întreabă dacă preferă femeile netede jos) Evident. Nu e standard pentru femei? Nu e nici igienic. Sunt multe asiatice care îl lasă să crească....Ar trebui tratat ca părul de la subbraț. Dacă lași să crească părul jos, atunci ar trebui să lași și părul de la subbraț de asemenea. Pot accepta asta. Dacă ai convingere. Dacă nu, fă-l neted.

(Cineva întreabă dacă are o mașină McLaren) E modificată chiar acum. Nu am putut găsi una cu un interior bun....Dar mașinile McLaren sunt grozave!!! Nu a fost vreo mașină mai excepțională în ultimii ani.

(Cineva întreabă dacă ar trebui să-l dea pe fiul lor la cursuri de Tae Kwon Do) Cred că e o idee bună. Îl face mai puternic emoțional și cel puțin îi va face picioarele mai lungi. Cei mai buni artiști marțiali se antrenează de tineri.

(Cineva întreabă dacă, ca femeie, poate atrage prin erotism) Dacă femeile s-ar opri din a fi sexy, lumea s-ar sfârși. Devino mai erotică și fascinează bărbații din această lume. Dacă faci așa, bărbații se vor defini însuși. Așa este.


Ei bine, am să plec acum. Cu toți, petreceți ziua de astăzi pe care nu o să o mai aveți iar cu cele mai minunate zâmbete ale voastre. ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume.” Nu uitați aceste cuvinte. Ei bine, tuturor, Adi-OS!!! Mă întorc la lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!