luni, 23 octombrie 2017

GACKTIONARY - Capitolul 67 (Viața)


67.就職する意味を見つけると良い。
仕事の先にある、自分の夢をつかむために就職するんだ。
それを見失っちゃいけない。
Ar trebui să găsiți o semnificație în a găsi de lucru.
Să vă angajați pentru a vă asedia visul vostru prin ”munca” voastră.
Nu pierdeți asta din vedere.

Asta nu este doar despre angajare, ci și despre a înainta în educație, dar oamenii deseori spun că nu au un scop sau un vis, nu? Spunând că nu pot găsi ceea ce vor să facă. Dar cineva care poate recunoaște faptul că a merge la școală este unul din procesele de a-și atinge visele ar putea la fel de bine să vadă puțin din viitorul lor deja.
În momentul intrării la școală, majoritatea oamenilor nu sunt capabili să-și vizualizeze viitorul încă. Dar este în regulă. Îl puteți căuta cât timp sunteți la școală. De asemenea, nu este un lucru rău că nu îl puteți vizualiza. Ceea ce este important este voința de a vă căuta scopul. Dacă există o voință de a-l căuta, cu siguranță veți începe să vă vedeți visul ca pe o posibilitate din voi înșivă.
Să vă angajați este un astfel de proces. Să dețineți o poziție în sine nu este scopul. Ar trebui să vă gândiți la asta ca fiind unul dintre pașii care vă vor duce către ceea ce vreți să faceți. Dar multe persoane doar aleg asta ca fiind scopul lor. Dacă faceți asta, nu va veni nimic după asta. Restul va fi doar timp pierdut. Același lucru poate fi spus și despre căsătorie, când oamenii doar vor să facă actul de ”a se căsători”. ”Mă întreb dacă voi fi fericit?” spuneți? Uh...nu, nu veți fi. Nu este nici o problemă dacă priviți căsătoria ca pe o etapă a vieții pe care vreți să o aveți sau a familiei pe care vreți să o construiți. Puteți înainta pentru că viața voastră nu depinde de cum vă definește căsătoria viața. Acesta este primul pas către fericire.
Pe de altă parte, sunt persoane care se gândesc la căsătorie ca fiind un scop către fericire. Pentru ei, nefericirea începe din momentul în care au ajuns la scopul de a se căsători, pentru că din acel punct, este deja gata pentru ei. Este trist. Este ca și cum deja v-ați retras din momentul în care v-ați căsătorit. (râde) Oamenii chiar ar trebui să se gândească serios la asta.
Oamenii nu pot trăi decât dacă ne facem o viață din a munci. Și majoritatea oamenilor, probabil, că se vor căsători. Dar nu ar trebui niciodată să vă alegeți slujba sau căsătoria ca și scop. Este doar o etapă, nimic mai mult. Dacă nu aveți un vis sau un scop mai departe de asta, restul vieții voastre va fi unul dureros.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!